Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanelevatko perussuomalaiset hallituksen turvapaikka­politiikkaa? Kääriäinen paljastaa keskustan linjauksen Kulmapöydässä kello 12.15

Politiikka
 
Helsingin Sanomat
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

Hallitus julkisti tiistaina turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelma. Ohjelmassa on yli 80 linjausta, jotka merkittävästi tiukentavat Suomen turvapaikkapolitiikkaa.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan tarkoituksena on katkaista turvapaikanhakijoiden ”hallitsematonta virta” ja saada turvapaikanhakijoiden määrän kasvun tuomat kustannukset hallintaan.

Studio Kulmapöydässä selvitetään tänään, kenen ääni toimenpideohjelmassa kuuluu? Kyseessä on koko hallituksen ohjelma, mutta onko se itse asiassa perussuomalaisten sanelema.

Tänään on poikkeuksellisesti kaksi Studio Kulmapöytää. Jo aiemmin kello 11 vieraana oli kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen (kok). Kello 12.15 haastateltavaksi saapuu keskustan kansanedustaja Seppo Kääriäinen. Kääriäinen julkistaa haastattelussa keskustan oman turvapaikkapoliittisen linjauksensa.

Kyseessä on puolueen oma ajankohtaislinjaus, jota keskustan sisäinen työryhmä on valmistellut Kääriäisen johdolla.

Alunperin pääministeripuolueen piti julkistaa se alkuviikosta, mutta puolue perui julkistuksen hallituksen päätettyä julkistaa toimenpideohjelmansa.

Nyt Kääriäinen kuitenkin julkistaa raportin Studio Kulmapöydän haastattelussa. Raportti on ”poliittinen ajankohtaislinjaus”, johon on koottu keskustan ratkaisuja pakolaisongelmaan niin kansainvälisesti, eurooppalaisesti kuin täällä Suomessa.

Kulmapöydän haastattelussa selviää, ovatko keskustan ratkaisut samoja mitä hallitus tiistaina esitti? Onko pääministeripuolue samaa mieltä hallituksen kanssa?

Vai oliko hallituksen ohjelma itse asiassa perussuomalaisten linjaus?

Satosta ja Kääriäistä haastattelevat HS:n Anna-Liina Kauhanen ja Marko Junkkari.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat