Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Harras joulurauha laskeutui politiikkaan – Sdp ja keskusta kehuvat toisiaan

Politiikka
 
Joulutunnelma valtasi poliitikot - hallitus ja oppositio kehuvat toisiaan
Joulutunnelma valtasi poliitikot - hallitus ja oppositio kehuvat toisiaan
Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ja keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko herkesivät muistelemaan punamultayhteistyön ihanuutta.

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ja keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko olivat perjantaiaamuna HSTV:n haastattelussa kommentoimassa tuoreita HS-gallupin lukuja. Niissä Sdp oli kirinyt ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen suosituimmaksi puolueeksi ohi keskustan.

Haastattelun lopussa Rinnettä ja Saarikkoa pyydettiin joulun hengessä sanomaan jotain kaunista toisistaan. Studioon laskeutui kaunis jouluinen punamultatunnelma, kun Rinne ryhtyi muistelemaan Sdp:n ja keskustan takavuosien yhteistyötä.

”Jos ajattelen tästä taaksepäin kymmeniä vuosia, niin Sdp ja keskusta ovat yhdessä rakentaneet suomalaista yhteiskuntaa. Peruskoulujärjestelmä on meidän yhteinen aikaansaannos. Lämmöllä ajattelen sitä, että yhteiskuntaa voidaan uudistaa niin”, Rinne sanoi.

Hallituksen ja opposition jähnäämisestä ei ollut tietoakaan, kun Saarikolta kysyttiin, löytyykö Sdp:stä mitään hyvää?

”Tottakai”, Saarikko sanoi.

”Minustakin punamullan historia on kunniakas ja suomalaisen hyvinvointivaltion historia on juuri sitä. Siksi minusta onkin kiinnostavaa, että Sdp ja keskusta ovat nyt tasoissa gallupeissa”, Saarikko sanoi.

”Kehun demareita myös tuoreemmasti. Kun katsoo tätä syksyä, niin täytyy sanoa, että Sdp on ollut aktiivinen puolue täysistuntokeskusteluissa. Ei aina oikeaan osuen ja usein aika ärsyttävälläkin tavalla. Mutta pitää sanoa, että olette jaksaneet hyvin tehdä oppositiotyötä ja ottaneet sen hyvin haltuun”, Saarikko sanoi.

Perjantaina oli eduskunnan syksyn viimeinen istuntopäivä ja edustajat siirtyivät joulunviettoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat