Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten Slunga-Poutsalo vaatii selitystä ahdistelua vähätelleeltä puolue­aktiivilta: ”Selitys. Parasta olla hyvä.”

Wallin vastasi ahdistelukertomukseen käskemällä olla ylpeä annetusta huomiosta.

Politiikka
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.
Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo vaatii selitystä puolueen aktiivilta Jukka Wallinilta tämän kommentteihin sosiaalisessa mediassa.

Kohu alkoi Twitterissä myöhään perjantai-iltana, kun Wallin kommentoi ”lääppijät”-tunnuksen alla käytyä keskustelua seksuaalisesta ahdistelusta. Twitter-kampanjassa pääosin naiset ovat kertoneet kokemastaan seksuaalisesta ahdistelusta.

Wallin kommentoi toimittaja Tiina-Raakel Liekin kertomusta muun muassa toteamalla, että tämän pitäisi olla ylpeä annetusta huomiosta. Myöhemmin Wallin totesi, että Liekin olisi parasta olla hiljaa ja kertoi, että kommentointi toi hänelle lisää seuraajia.

Slunga-Poutsalo kommentoi Twitterissä syntynyttä kohua vaatimalla Wallinilta selitystä.

”Mitä ihmettä Jukka? Minun tuntemani ps-miehet kohtelevat naisia hyvin. Selitys. Parasta olla hyvä”, Slunga-Poutsalo twiittasi ja jatkoi myöhemmin kirjoittamalla ”Itsekin voi erota, jos ei viihdy puolueessa.”

Wallin ei ole merkittävässä asemassa perussuomalaisissa, mutta hän on aktiivinen bloggaaja ja keskustelija sosiaalisessa mediassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat