Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Politiikan toimittajien yhdistys vaatii Timo Soinia lopettamaan yksittäisen median boikotoinnin

Soini ilmoitti joulukuussa, että hän ei toistaiseksi anna haastatteluja sanomalehti Hufvudstadsbladetille ja sitä kustantavan KSF Median muille julkaisuille.

Politiikka
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Ulkoministeri Timo Soini (ps) puolueensa mediatilaisuudessa joulukuussa 2015.
Ulkoministeri Timo Soini (ps) puolueensa mediatilaisuudessa joulukuussa 2015. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Politiikan toimittajat ry paheksuu ulkoministeri Timo Soinin (ps) linjaa boikotoida yksittäistä mediaa, Yhdistys vaatii, että ulkoministeri purkaa boikottinsa Hufvudstadsbladettia kohtaan ja ottaa jatkossa tasapuolisesti huomioon kaikki mediat.

Samaa toimintatapaa yhdistys toivoo myös muilta ministereiltä. Yhdistyksen mukaan mediaboikotti ei sovi ministerin työkalupakkiin.

Yhdistyksen perjantaina julkaisemassa julkilausumassa viitataan joulukuuhun 2015, jolloin Soini ilmoitti, että hän ei toistaiseksi anna haastatteluja sanomalehti Hufvudstadsbladetille tai sitä kustantavan KSF Median muille julkaisuille.

Syyksi Soini ilmoitti HBL:ssä julkaistut kirjoitukset, joissa on hänen mukaansa vihjailtu perussuomalaisten puheenjohtajan olevan rasisti.

”Puolueen puheenjohtajalla tai kansanedustajalla on suurempi vapaus valita, mille medioille antaa haastatteluja. Hallituksen ministeri ei sen sijaan voi asettaa yksittäistä toimittajaa, mediaa tai mediayhtiötä boikottiin, vaan hänen on kohdeltava kaikkia medioita samanarvoisesti”, yhdistyksen julkilausumassa sanotaan.

Yhdistys huomauttaa, että virkavalassaan ministerit vakuuttavat toimivansa oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

”Politiikassa, erityisesti ministerinä, on kestettävä välillä kovaakin arvostelua. Arvostelun ei saa antaa vaikuttaa ministerille kuuluvaan velvollisuuteen tiedottaa asioista tasapuolisesti”, julkilausumassa lukee.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat