Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

EU-parlamentaarikko Henna Virkkunen HSTV:n suorassa lähetyksessä juuri nyt: Punoittavatko korvasi?

Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen vierailee tänään perjantaina kello 11.30 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Politiikka
 
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen (kok) vierailee tänään perjantaina kello 11.30 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Parlamentissa Virkkunen on erikoistunut etenkin teollisuus- ja energiakysymyksiin. EU:sta pakenee teollisuutta, investointien perään huudetaan ja maanosan kilpailukyky on hukassa.

Kulmapöydässä käydään läpi, mitä Virkkunen näkee ongelmiksi ja miten hän niitä korjaisi.

Erityisen ajankohtainen EU:ssa on Puolan tilanne. EU:n komissio on päättänyt tehdä arvion, onko Puolassa rikottu oikeusvaltioperiaatetta esimerkiksi tuoreen medialain yhteydessä. Selvitys jakaa suomalaispolitiikkoja, ja lähetyksessä käydään läpi Virkkusen näkemystä asiaan.

Virkkusen kotipuolue on kokoomus ja Virkkunen on itse ollut aiemmin esimerkiksi kuntaministerinä. Kuntakenttä jäi kuitenkin uudistumatta eikä Suomen julkinen talouskaan vastaa kokoomuslaisia juhlapuheita. Onko syytä katsoa peiliin?

Puolueen oma edellinen meppi Eija-Riitta Korhola on ihmetellyt omien päätösten ja päättämättömyyksien unohtamista. Blogissaan hän arvosteli kokoomusta puolueeksi, jonka korvat punoittavat.

Punoittavatko Virkkusen omat korvat?

Lisäksi suoraan lähetykseen otetaan yleisökysymyksiä. Niitä voi kohdistaa Twitterissä ennen lähetystä merkinnällä @piiaelonen

Virkkusta haastattelevat HS:n Marko Junkkari ja Piia Elonen.

Benjamin Suomela
Europarlamentaarikko Henna Virkkunen
Europarlamentaarikko Henna Virkkunen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat