Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KSML: Paavo Väyrystä ei eroteta Keminmaan keskustasta

Paikallisyhdistys Keminmaan keskustaseura ei aio erottaa puheenjohtajaansa.

Politiikka
 
Helsingin Sanomat
Jussi Nukari / Lehtikuva
Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen tiedotti uudesta puoluehankkeestaan Helsingissä 5. helmikuuta.
Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen tiedotti uudesta puoluehankkeestaan Helsingissä 5. helmikuuta. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Uutta puoluetta perustavaa europarlamentaarikkoa Paavo Väyrystä ei eroteta keskustasta, kertoo sanomalehti Keskisuomalainen.

Paikallisyhdistys Keminmaan keskustaseura ei aio erottaa puheenjohtajaansa Väyrystä, minkä takia hän jatkaa myös keskustapuolueen jäsenenä.

”Meillä ei ole mitään aikomusta erottaa Paavo Väyrystä seuran jäsenyydestä. Hänen puuhaamansa uusi puolue aikoo vaikuttaa vain valtakunnan politiikkaan, eikä toimi paikallistasolla, joten Väyrynen voi hyvin jatkaa seuran jäsenenä niin kuin ennenkin”, Keminmaan keskustaseuran sihteeri Mikko Lampela sanoo Keskisuomalaiselle.

Lampela toimii lehden mukaan toimitusjohtaja Paavo ja Vuokko Väyrysen omistamassa Pohjanranta Oy:ssä.

Kun Väyrynen ilmoitti puoluehankkeestaan runsas viikko sitten, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä sanoi tuoreeltaan, ettei puolueessa ole vireillä toimenpiteitä kunniapuheenjohtaja Väyrysen erottamiseksi.

Väyrysen mukaan hänen kansalaispuolueensa tärkein ja kiireellisin tehtävä on Suomen irrottaminen euroalueesta. Puolueen tarkoitus on myös puolustaa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat