Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työministeri Jari Lindström vieraili HSTV:ssä: Onko SAK strateginen nero?

Politiikka
 
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström (ps) vieraili tänään HSTV:n suorassa lähetyksessä. Tallenne lähetyksestä on katsottavissa myöhemmin tämän uutisen yhteydessä.

Lindström on viikon keskeisempiä henkilöitä. Hallitus antoi keskiviikkona pitkään odotetun linjauksensa paikallisesta sopimisesta.

Linjauksessaan hallitus vaatii, että paikallisesti on pystyttävä sopimaan työajoista sekä palkoista, palkanlisistä ja muista korvauksista. Kuitenkin toteutus annettiin työmarkkinajärjestöjen käsiin.

Työantajajärjestöt pitävät tätä tuoreeltaan pettymyksenä tai jonkinlaisena vesityksenä. Onko SAK siis strateginen nero, joka sai kaiken haluamansa? Tai puuttuuko hallitukselta kanttia toimia tiukan paikan tullen?

Tätä kysyttiin työministeri Jari Lindströmiltä Studio Kulmapöydän lähetyksessä. Lisäksi Lindströmin kanssa puhuttiin turvapaikanhakijoiden kototuttamisesta, josta hän myös vastaa.

Lindströmiä haastattelivat HS:n Marko Junkkari ja Piia Elonen.

Kello 12 HSTV:n haastatteluun saapuu europarlamentaarikko Paavo Väyrynen. Keskustelun aiheena on praktinen syllogismi.

Praktinen syllogismi on päättelymetodi, jonka kehitti aikaan antiikin filosofi Aristoteles. Väyrynen käytti kyseistä metodia väitöskirjassaan, jossa hän ennusti Neuvostoliiton olevan ikuinen.

Toimittaja Marko Junkkari yritti 14. helmikuuta ilmestyneessä kolumnissaan ymmärtää Väyrysen toimintaa kyseisen metodin avulla. Väyrysen mielestä Junkkari epäonnistui täysin.

HSTV:n keskustelussa Junkkari yrittää muilla metodeilla saada selkoa Väyrysen aatemaailmasta. Lisäksi puhutaan Väyrysen kaavailemasta uudesta kansalaispuolueesta, Suomesta ja ihmiskunnasta.

Antti Aimo-Koivisto
Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström
Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat