Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalainen poliitikko tuohtui virpovista ”muslimi­penskoista” – Soinin mukaan puolue ei puolustele puheita

Pirkanmaan piirin perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki arvioi Facebookissa maahanmuttajatyttöjen käyvän noita-akoista.

Politiikka
 
Kalle Parkkinen / Lehtikuva
Terhi Kiemunki Rajat kiinni -mielenosoituksessa Tampereella 23. tammikuuta.
Terhi Kiemunki Rajat kiinni -mielenosoituksessa Tampereella 23. tammikuuta. Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Lontoo

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini ei halunnut tarkemmin kommentoida puoluetta sunnuntaina koskettanutta virpomiskohua. Soinin mukaan perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on sanonut asiasta jo kaiken tarvittavan.

”Puoluesihteeri on kertonut puolueen kannan, ja se on hyvä kanta”, Soini sanoi sunnuntaina Lontoossa.

Pirkanmaan piirin perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki ihmetteli sunnuntaina Facebookissa, onko ”muslimipenskojen” kiertäminen virpomassa ehkä kotouttamista, vai ”onko Allahillakin tänään joku vuosipäivä?”

Kiemunki harmitteli myös sitä, että hänellä ei ollut virpojille annettavaksi kondomeja. Huivipäisten maahanmuttajatyttöjen hän arvioi käyvän noita-akoista.

”En ole koko tekstiä nähnyt, mutta olen nähnyt puoluesihteerin vastauksen, joka on erittäin hyvä eikä jätä epäselvyyttä, mitä mieltä tässä puolueessa ollaan tästä asiasta”, vakavailmeinen Soini sanoi Lontoossa.

Soini kertoi saaneensa tietää asiasta sunnuntain aikana: ”Slunga-Poutsalo sanoi mikä on puolueen kanta ja olen täysin samaa mieltä. On tärkeää, että puolueelta lähtee yhtenäinen viesti, ja sen takia kantani on sama kuin hänen. Ja se on siinä.”

Slunga-Poutsalo twiittasi sunnuntana, että ”Tästä virpojat-asiasta saa nyt Terhi Kiemunki vastata itse, puolue ei tätä puhetta puolusta.”

Perussuomalaiset twiittasi, että ”ketään ei saa syrjiä, kaikkien vähiten lapsia. Joka lapsi pitää ottaa mukaan yhteiskuntaan niin isoissa kuin pienissä asioissa.”

Slunga-Poutsalon mukaan Kiemungin kommentointi ei ollut millään tavoin hyväksyttävää, uutisoi MTV.

”Olen järkyttynyt, enkä voi hyväksyä tällaista. Jos on maahanmuuttokriittinen tai maahanmuuttoa arvosteleva, lapsia ei tule sekoittaa tähän missään vaiheessa ja mitenkään. Heidät tulee jättää rauhaan”, Slunga-Poutsalo sanoi MTV:n mukaan.

Yhdeksän jälkeen sunnuntai-iltana Terhi Kiemunki julkaisi Facebook-sivuillaan pahoittelun:

”Virpomisesta vielä. Seinälläni käyty keskustelu lähti liikkeelle kahdesta kysymyslauseesta ja sai melkoista suuttumusta aikaan. Olen siis kysynyt, onko islaminuskoisilla samat juhlapyhät kuin kristityillä. Kommentit ovat lähteneet keskustelun edetessä lentoon. Vertaus lasten kautta on huono ja harkitsematon. Olen vilpittömästi pahoillani ja pyydän anteeksi jos olen loukannut ihmisiä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat