Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb kokoomusvaikuttajien tukikirjeestä: Olen kiitollinen tuesta ja kritiikistä

Kokoomuksen puheenjohtajan mukaan puolueeseen mahtuu monia ääniä ja näkökulmia.

Politiikka
 
Heikki Saukkomaa
Alexander Stubb
Alexander Stubb Kuva: Heikki Saukkomaa

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb kommentoi puolueen kenttäjohdolta saamaansa tukikirjettä ja sen aiheuttamaa kritiikkiä maanantaina illansuussa Facebookissa.

”Olen kiitollinen ja arvostan sitä tukea, jonka kokoomuksen kenttäjohto kirjeessään antoi. Samoin olen kiitollinen rakentavasta kritiikistä ja kaikista neuvoista, joilla Suomen suunta käännetään”, Stubb kirjoitti.

Puolueen, piirien ja jäsenliittojen johtajien sunnuntaina julkaisemassa kirjeessä vakuutettiin täyttä tukea Stubbille ja toivottiin hänelle nyt työrauhaa, koska edessä on vaikeita asioita, kuten kehysriihi.

Kirjettä arvostelivat muiden muassa kansanedustajat Eero Lehti, Elina Lepomäki ja Wille Rydman. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen puolestaan myönsi, ettei ryhmällä ollut tietoa kirjeestä, mutta että hän olisi sen voinut itsekin allekirjoittaa. Satosen mukaan yhteistyö Stubbin kanssa on tiivistä ja hyvää.

MTV:n maanantaina julkaiseman kyselyn mukaan kokoomusväen arviot Stubbin onnistumisesta puheenjohtajana ovat laskeneet selvästi vuodessa. Viime keväänä 69 prosenttia katsoi hänen onnistuneen hyvin, kun nyt osuus oli 47 prosenttia.

Kyselyyn vastasi 94 ihmistä eli 63 prosenttia puolueen piirihallitusten jäsenistä. Kriittisiä ääniä kuuluu kyselyn mukaan etenkin puolueen konservatiivien keskuudesta.

Stubb itse vakuutti maanantai-illan kirjoituksessaan, että kokoomus on joukkue, johon mahtuu monia ääniä, monia näkökulmia ja monenlaisia ajatuksia: ”Pidän tätä vahvuutena, josta meidän on pidettävä kiinni myös jatkossa.”

Stubb muistutti, että kokoomuksella on valtiovarainministeripuolueena suuri vastuu Suomen haasteiden selvittämisessä: ”Seuraavat viikot ja kuukaudet ovat monella tapaa ratkaisevia.”

Stubb kertoo lukeneensa kenttäjohdon kirjettä niin, että kun Suomen kannalta tärkeimmät asiat hoidetaan hyvin ja Suomi menestyy, sitä kautta menestyy myös kokoomus.

”Johtamassani kokoomuksessa käydään nyt ja jatkossa avointa keskustelua, useiden mielestä jopa enemmän kuin pitkään aikaan”, Stubb kirjoitti ja toivotti kaikki ajatukset tervetulleiksi Suomen haasteiden ratkaisemiseksi.

Stubb toivoi positiivista henkeä ”mahdolliseen kisaan kokoomuksen puheenjohtajuudesta”. Hän toisti olevansa ehdolla ”maailman hienoimman kansanliikkeen puheenjohtajaksi” ja toivotti myös muut ehdokkaat kisaan tervetulleiksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat