Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rkp:n Carl Haglund on nyt down­shiftaaja, joka kehuu perus­suomalaisia – katso Minun tyylilläni HSTV:stä

Politiikka
 
Helsingin Sanomat
Carl Haglund nostaa hattua perussuomalaisille
Carl Haglund nostaa hattua perussuomalaisille
Viime viikkoina Carl Haglund on yllättänyt. Ensin hän jysäytti uutispommin ilmoittaessaan luopuvansa tulevana kesänä RKP:n puheenjohtajuudesta. Ja nyt, HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa Haglund kehuu perussuomalaisia.

Viime viikkoina Carl Haglund on yllättänyt. Ensin hän jysäytti uutispommin ilmoittaessaan luopuvansa tulevana kesänä Rkp:n puheenjohtajuudesta. Ja nyt hän kehuu perussuomalaisia.

Haglundin mukaan Suomen politiikassa sabotoidaan toisten säästö- ja uudistushankkeita. Järkeviä uudistussuunnitelmia on kyllä tehty viime vuosina pitkä lista, mutta loppuun niistä on viety surullisen vähän.

”Pitää ehkä poikkeuksellisesti nostaa hattua perussuomalaisille siitä, että he ovat oikeasti laittaneet yhteisen edun omien vaalitavoitteidensa edelle”, Haglund sanoo HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa.

Haglund myöntää, että perussuomalaiset ovat luvanneet äänestäjille vaalipuheissaan kaikenlaista, josta eivät ole voineet pitää kiinni hallituksessa istuessaan.

”Mutta joka tapauksessa Soini ja kumppanit ovat oikeasti pyrkineet siihen, että kannetaan vastuuta, vaikka oman puolueen suosio on laskenut hirveästi tästä johtuen.”

Kun Haglundin oma usko politiikan tekemiseen on mennyt, hän ei enää halua antaa sille eikä puolueelleen kaikkea aikaansa.

”Aloin miettiä, haluanko uhrata kaikki viikonloput tulevina vuosina siihen, että tavoite on se, että puolueella menee hyvin ja olemme seuraavassa hallituksessa.”

Haglundin kaavailema elämänmuutos tekee hänestä samalla trendikkään downshiftaajan. Hänhän on kertonut jättävänsä puheenjohtajan tehtävät osin siksi, että saisi aikaa olla lastensa kanssa. Lisäksi perhe on muuttanut isosta omakotitalosta pienempään kerrostaloasuntoon.

Muuton ansiosta Haglund ehtii esimerkiksi viedä lapsiaan kouluun ja osallistua heidän kasvatukseensa. Millaiset ovat hänen kasvatusperiaatteensa?

”Minulle on tosi tärkeää, että he ovat kohteliaita. Ja että he oppivat jakamaan asioita, että on sisaruksia eikä voi omia asioita vain itselleen.”

Haglund itse on hyväkäytöksinen ja jopa kadehdittavan täydellinen. Hän osaa skeitata, remontoida ja kokata, mutta yksi merkittävä taito häneltä puuttuu. Mikähän se on? HSTV:n haastattelussa paljastuu myös, minkä ylellisen tilan hän on rakennuttanut uuteen kotiinsa Helsingin keskustaan, ja miksi vaimo syyttää Haglundia, että puoliso yrittää tehdä perheen kodista museota.

Kansanedustaja Carl Haglund on vieraana Sami Sykön vetämässä Minun tyylilläni -ohjelmassa, jonka uudet jaksot ilmestyvät HSTV:ssä tiistaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat