Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ida Schauman lähtee mukaan Rkp:n puheenjohtajakisaan

Politiikka
 
JULIUS KONTTINEN
Puheenjohtajakisaan ehdolle asettuvan Ida Schaumanin mukaan Rkp:llä tulisi olla yhtä selkeä profiili muissakin kysymyksissä kuin kielikysymyksessä.
Puheenjohtajakisaan ehdolle asettuvan Ida Schaumanin mukaan Rkp:llä tulisi olla yhtä selkeä profiili muissakin kysymyksissä kuin kielikysymyksessä. Kuva: JULIUS KONTTINEN

Ruotsalaisen kansanpuolueen nuorisojärjestön Svensk Ungdomin puheenjohtaja Ida Schauman lähtee mukaan Rkp:n puheenjohtajakisaan, kertoo Rkp tiedotteessaan.

Viimeiset kaksi vuotta Schauman on toiminut Rkp-nuorten puheenjohtajana. Hän on puoluehallituksen jäsen ja toimii myös puolueen maahanmuuttopoliittisen valiokunnan puheenjohtajana.

36 hallitusvuoden jälkeen Rkp on nyt oppositiossa. Schaumanin mukaan tilaisuus tulisi käyttää puolueen profiilin vahvistamiseksi.

”Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kertoa miten Suomen haasteita pitäisi ratkoa ja mikä Rkp:n visio Suomelle on. Rkp:llä pitää olla yhtä selkeä profiili muissakin kysymyksissä kuin kielikysymyksessä, tietenkään kaksikielisyyden puolustamista unohtamatta. Tämän saavuttaaksemme tarvitsemme johtajan, jolla on niin kokemusta kuin kyky tavoittaa uusia äänestäjiä”, Schauman toteaa tiedotteessa.

Schaumanin lisäksi puheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet jo aiemmin kansanedustajat Anna-Maja Henriksson ja Anders Adlercreutz.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat