Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tynkkynen ja perussuomalaiset nuoret taas puoluejohtoa vastaan – järjestö haluaa vapauttaa taksiliikenteen

Viime viikolla puolueen puheenjohtaja Timo Soini tyrmäsi täysin ajatuksen taksiliikenteen vapauttamisesta.

Politiikka
 
Jukka Gröndahl
Sebastian Tynkkynen valittiin perussuomalaisten kolmanneksi varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa Turussa viime elokuussa.
Sebastian Tynkkynen valittiin perussuomalaisten kolmanneksi varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa Turussa viime elokuussa. Kuva: Jukka Gröndahl

Perussuomalaiset nuoret haluaa vapauttaa taksikilpailun ja purkaa taksiliikenteen määrä- ja hintasääntelyn, kertoo järjestö tiedotteessaan.

Kannassaan perussuomalaisten nuorisojärjestö asettuu puoluettaan vastaan, sillä viime viikolla puolueen puheenjohtaja Timo Soini tyrmäsi täysin ajatuksen taksiliikenteen vapauttamisesta.

Soinin mukaan puolue ei hyväksy ”villin lännen meininkiä”.

Liikenne- ja viestintäministeriö suunnittelee taksiliikenteen vapauttamista sekä hinnan että lupien osalta. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) mukaan uudistuksesta on jo tehty periaatepäätös.

Nuorisojärjestön mukaan nykyinen taksiliikenteen sääntely on menneen maailman suunnitelmataloutta, eikä kuulu vapaaseen yhteiskuntaan.

”Toimialan vapautumisesta hyötyisivät niin olemassa olevat toimijat kuin asiakkaatkin. Suurimpia voittajia olisivat kuitenkin he, jotka eivät vielä alalla ole, monet heistä työttömiä ihmisiä”, toteaa järjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen tiedotteessa.

Järjestön mukaan taksiluvista kokeineen pidettäisiin kiinni, ja esimerkiksi Uber-kuljettajat voisivat hankkia taksiluvan ja aloittaa taksiliikenteen harjoittamisen.

Tynkkynen on aiemminkin asettunut nokikkain puolejohdon kanssa. Perussuomalaiset erottivat Tynkkysen puolueesta viime syksynä, kun Tynkkynen oli vaatinut, että perussuomalaisten puoluehallitus, puoluevaltuusto ja eduskuntaryhmä olisi kutsuttava yhteiskokoukseen päättämään, voiko perussuomalaiset jatkaa hallituksessa maahanmuuttolinjausten takia.

Puoluhallitus päätti yhteiskokousta vastaan.

Tynkkynen erotettiin viikkoa myöhemmin. Puolueen mukaan Tynkkysen erottamisen syynä oli se, että hän oli kerännyt ennen 16. lokakuuta pidettyä puoluehallituksen kokousta ihmisten henkilötietoja verkkolomakkeella ja julkaissut nimiä verkossa allekirjoittaneilta lupaa kysymättä.

Tietosuojavaltuutettu aloitti tutkinnan nimenkeruusta, mutta totesi tänä keväänä, ettei se ollut laiton.

Tynkkynen hyväksyttiin takaisin puolueen jäseneksi tammikuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat