Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb antoi tukensa ministeri Toivakalle: ”Me kaikki joudumme välillä myrskyn silmään”

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb sanoo, että ministeri Lenita Toivakalla on hänen tukensa. ”Tässä on kysymys tukemisesta. Me kaikki joudumme välillä myrskyn silmään”, Stubb sanoi.

Politiikka
 
Juha Metso
Lenita Toivakka on joutunut selittämään yhteyksiään Belgiaan perustettuun holding-yhtiöön ja siitä syntyneeseen suukopuun eduskunnassa. Kuvassa Toivakka ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb Haminassa helmikuussa 2015.
Lenita Toivakka on joutunut selittämään yhteyksiään Belgiaan perustettuun holding-yhtiöön ja siitä syntyneeseen suukopuun eduskunnassa. Kuvassa Toivakka ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb Haminassa helmikuussa 2015. Kuva: Juha Metso

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb sanoi torstaina illansuussa, että ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakalla on hänen tukensa.

”Tässä on kysymys tukemisesta. Me kaikki joudumme välillä myrskyn silmään ja silloin on tärkeätä että toista tuetaan. Ryhmässä oli vahvasti se henki että Lenitaa tässä vaikeassa tilanteessa tuetaan.”

Stubb sanoi keskustelleensa Toivakan kanssa myös hänen yritystoiminnastaan.

”Hän on pyytänyt julkisesti anteeksi virhettä, eikä siinä ole mitään uutta siihen, jonka hän on kertonut. Ministeri Toivakalla on täysi luottamukseni.”

Stubbin mukaan kokoomuksen ryhmä ei esittänyt mitään toimenpiteitä kohun johdosta.

Jupakassa on kyse Toivakan perheyhtiön Belgiaan perustamasta holding-yhtiöstä. Tiistaina eduskunnassa Sdp:n kansanedustaja Timo Harakka väitti Toivakan olleen osallisena kansainvälisessä verosuunnittelussa Belgian-yhtiön kautta.

Tähän Toivakka vastasi syyttäen Harakkaa salissa valehtelusta. Eduskunnan tapasäännöt kieltävät valehtelu-sanan käytön. Sen sijasta on puhuttava ”muunnellusta totuudesta”. Toivakka sai sanavalinnastaan eduskunnan nuhteet.

Torstaina MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa Toivakka pyysi ehdollisesti anteeksi, ”jos hän on johtanut eduskuntaa harhaan” verosuunnitteluyhtiön perustamista koskien.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat