Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kokoomuksen Jan Vapaavuori vieraili HSTV:n suorassa lähetyksessä

Vapaavuori on ilmoittanut tukevansa Petteri Orpoa puheenjohtajaksi, mutta kannattavansa tämän kilpailijan Elina Lepomäen linjaa.

Politiikka
 

Entinen kokoomusministeri, Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori vieraili tänään Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Vapaavuori oli ehdolla kokoomuksen puheenjohtajaksi kaksi vuotta sitten, mutta nyt hän on ilmoittanut, että on sivussa kisasta. Vapaavuori on asettunut tukemaan nykyisen puheenjohtajan sijaan sisäministeri Petteri Orpoa. Toisaalta Vapaavuori on kertonut kannattavansa myös ehdolla olevan Elina Lepomäen linjaa.

Eikö tässä ole ristiriitaa? Mikä logiikka on tukea Lepomäen linjaa mutta kannattaa Orpon valintaa?

Vapaavuori ottaa Luxemburgista tiuhaan kantaa kotimaan, kokoomuksen ja jopa Helsingin valtuuston asioihin kirjoittamassaan kirjassa, blogissaan ja Facebookissa ja antamalla haastatteluja. Hän käy Suomessa tiheästi.

Onko Luxemburgissa niin tylsää ja yksinäistä? Vai havitteleeko hän takaisin Suomeen? Mihin tehtäviin? Vapaavuori tapasi Orpon Luxemburgissa jokin aika ennen kuin Orpo ilmoitti haastavansa istuvan puheenjohtajan kokoomuksen johdossa. Mitä tapaamisessa puhuttiin? Lupasiko Orpo jotain Vapaavuorelle?

Kulmapöydällä on siis valtavasti kysymyksiä Vapaavuorelle!

Vapaavuorta haastattelivat HS:n Marko Junkkari ja Piia Elonen.

Jussi Nukari
Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori.
Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat