Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arto Satosen johtama Yle-työryhmä sai lisäaikaa kesäkuun loppuun

Parlamentaarisen työryhmän toimeksianto on arvioida Yleisradion julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta.

Politiikka
 
HS
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Työryhmän puheenjohtajana on kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Arto Satonen.
Työryhmän puheenjohtajana on kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Arto Satonen. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Yleisradion tulevaisuutta kartoittava työryhmä on saanut työlleen lisäaikaa yhden kuukauden eli kesäkuun loppuun saakka.

Liikenne- ja viestintäministeriö asetti marraskuussa viime vuonna parlamentaarisen työryhmän arvioimaan Yleisradion julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Toimikauden piti päättyä toukokuun lopulla, mutta ministeriö on päättänyt jatkaa sitä kesäkuuhun.

Työryhmän puheenjohtajana on kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Arto Satonen, joka on julkisuudessa todennut, että käsiteltävät asiat ovat vielä melko levällään.

Ryhmän tehtävänä on selvittää Yleisradion julkisen palvelun tehtävän laajuutta, toteuttamistapaa ja rahoituksen tasoa. Ryhmän tulee myös arvioida miten eduskunnan omistajaohjaus Yleisradioon toteutetaan.

Lisäksi työryhmän tulee arvioida Yleisradion asemaa ja merkitystä kotimaan mediamarkkinoilla sekä yhtiön merkitystä demokratian ja sananvapauden sekä viestinnän monipuolisuuden ja riippumattomuuden kannalta.

Parlamentaarisen työryhmän perustaminen pohjautuu pääministeri Juha Sipilän hallituksen hallitusohjelmaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat