Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pam kannattaa uuden keskusjärjestön perustamista

Alun perin uutta keskusjärjestöä lähti valmistelemaan 49 liittoa. Tavoitteena oli noin 1,7 miljoonan jäsenen jättijärjestö.

Politiikka
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Pamin mukaan SAK:n ja STTK:n yhdistyminen jättijärjestöksi ja Pamin siihen liittyminen olisi kaikkien etu.
Pamin mukaan SAK:n ja STTK:n yhdistyminen jättijärjestöksi ja Pamin siihen liittyminen olisi kaikkien etu. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Palvelualojen ammattiliitto Pam kertoo olevansa mukana uuden keskusjärjestön perustamisessa. Pam oli liiton tiedotteen mukaan päätöksessään yksimielinen.

Pamin mukaan SAK:n ja STTK:n yhdistyminen jättijärjestöksi ja Pamin siihen liittyminen olisi kaikkien etu.

”Vain tiiviimmällä ja yhtenäisemmällä joukolla voimme paremmin edistää meidän palkansaajien toimeentuloa ja elinoloja”, toteaa Pamin valtuuston puheenjohtaja Sirpa Laakso tiedotteessa.

Laakso myös toivoo, että ne liitot, jotka ovat jättäytymässä uuden keskusjärjestön ulkopuolelle, harkitsisivat päätöstään vielä uudelleen.

Kaikki liitot eivät vielä ole tehneet lopullisia päätöksiä uudesta keskusjärjestöstä tai vanhojen keskusjärjestöjensä lopettamisista, mutta ainakin osa STTK:n liitoista olisi jäämässä uudesta järjestöstä ulos.

Tämä tarkoittaa, että STTK saattaa jäädä omaksi keskusjärjestökseen.

Järjestöstä piti päättää loppukeväällä, ja se olisi lähtenyt käyntiin ensi vuonna. Syntyessään sillä olisi ollut noin 1,7 miljoonaa jäsentä. Mukana valmistelussa on ollut 49 liittoa.

Aiesopimus on tarkoitus allekirjoittaa 1. kesäkuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat