Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb vai Orpo? Testaa, kumman kokoomuksen johtajakisan ennakkosuosikin näkemykset ovat lähempänä omiasi

Vaalikonevastaukset kertovat, millaisia eroja Stubbin ja Orpon näkemyksissä on.

Politiikka
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Valtiovarainministeri ja nykyinen puheenjohtaja Alexander Stubb (vas.) ja sisäministeri Petteri Orpo kohtaavat puheenjohtajavaalissa Lappeenrannassa lauantaina.
Valtiovarainministeri ja nykyinen puheenjohtaja Alexander Stubb (vas.) ja sisäministeri Petteri Orpo kohtaavat puheenjohtajavaalissa Lappeenrannassa lauantaina. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Kokoomuksen sisäministeri Petteri Orpo ja kansanedustaja Elina Lepomäki haastavat lauantaina puolueen nykyisen puheenjohtajan Alexander Stubbin, kun kokoomus on koolla puoluekokouksessa Lappeenrannassa.

Puheenjohtajavaalin ennakkosuosikkeja ovat ministerit Stubb sekä Orpo, ja Lepomäellä on haastajan rooli. Alla olevalla testillä voit selvittää, kumman ennakkosuosikin ajatukset ovat lähempänä omia näkemyksiäsi.

Testi perustuu viime vuoden eduskuntavaalien alla annettuihin vaalikonevastauksiin. Testiin on valittu ne kysymykset, joissa Stubbin ja Orpon ajatukset erosivat vaalikoneen perusteella eniten.

HS ei ole kysynyt ehdokkailta, ovatko näkemykset muuttuneet kyselyn jälkeen. Stubbin vaalikonevastauksia voi lukea täällä, Orpon täällä ja Lepomäen täällä.

Ehdokaskolmikko on tänään HS:n tentissä Sanomatalossa kello 17. Tenttiä voi seurata suorana HSTV:ssä.

HS:n laajat henkilökuvat ehdokkaista voit lukea täältä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat