Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Orpo yllätti valitsemalla räppäri Elastisen puheensa taustamusiikiksi – ”Terveisiä Ressulle, mutta nyt on tarkoitus voittaa nämä vaalit”

Sisäministeri Petteri Orpo luonnehtii puoluekokouksessa pitämäänsä puhetta uransa tärkeimmäksi. Vauhtia ei haettu turkulaisesta Ressu Redfordista vaan energisestä Elastisesta.

Politiikka
 
Heikki Saukkomaa
Petteri Orpo pitää positiivisesta räpistä.
Petteri Orpo pitää positiivisesta räpistä. Kuva: Heikki Saukkomaa

Mul ei ollu mitää muut ku mahdollisuus ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa. Koval duunilla asiat vaan onnistuu.

Kokoomusväestä ainakin osa yllättyi lauantaina Lappeenrannassa, kun sisäministeri Petteri Orpon puheen päätteeksi kaiuttimista kajahti räppäri Elastisen kappale Eteen ja ylös.

Orpo, jonka moni yhdistää ehkä enemmän turkulaiseen iskelmäduoon Matti ja Teppoon kuin energiseen helsinkiläisräppäriin, kertoi valinneensa laulun yhdessä vaimonsa kanssa.

Siis kuuntelet Elastista?

”Kuuntelen, kuuntelen. Minusta se on niin positiviinen, hyvä tyyppi. Tämä biisi on soinut meillä tosi paljon”, Orpo sanoi HS:n ja IS:n yhteislähetyksessä.

”Se on kuin tehty tähän tilaisuuteen ja minulle.”

Entä Ressu Redford, joka on Orpon tavoin Turusta?

”Terveisiä Ressulle, mutta nyt on tarkoitus voittaa nämä vaalit”, Orpo nauroi.

Puhettaan Orpo luonnehti uransa tärkeimmäksi.

”Oli mielenkiintoista, että minua ei jännittänyt. Varmaan siksi, että olin valmistautunut puheeseen niin hyvin, ja oli sellainen olo, että puhuin omieni parissa”, Orpo sanoi.

”Kaikki on tehty, mikä on tehtävissä. Lopputulos on nyt äänestäjien käsissä. Kyllä tämä tiukaksi menee, ei ole mikään läpihuutojuttu.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat