Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tolppanen äänesti jo demariryhmän mukana

Perussuomalaisista loikannut vastusti turvapaikanhakijoiden perheenyhdistämisen edellytysten tiukentamista.

Politiikka
 
Mikko Stig
Kansanedustaja Maria Tolppanen kertoi keskiviikkona vaihtavansa perussuomalaiset demareihin.
Kansanedustaja Maria Tolppanen kertoi keskiviikkona vaihtavansa perussuomalaiset demareihin. Kuva: Mikko Stig

Perussuomalaisista sd-ryhmään loikannut kansanedustaja Maria Tolppanen omaksui jo Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän käytännöt eduskunnan äänestyksissä keskiviikkona. Hän istui vielä entisellä paikallaan perussuomalaisten ryhmässä, mutta äänesti sd-ryhmän mukaisesti.

Näin Tolppanen yhdessä oppositiorintaman kanssa vastusti ulkomaalaislain muutosta, jolla turvapaikanhakijoiden perheenyhdistämisen edellytyksiä tiukennetaan. Esityksen tarkoitus on ”hallita maahanmuuttoa” ja vähentää maahanmuuton kustannuksia, kun suojelua saavien perheenjäseniltä edellytetään turvattua toimeentuloa.

Tolppasen nopea mielenmuutos pantiin merkille eduskunnassa keskiviikkona. Tolppanen on olut kriittinen maahanmuuttoa kohtaan. Maahanmuutto oli yksi hänen vaaliteeseistään.

”Suomi on pieni kansa, meillä ei ole varaa hyysätä elättejä eikä oikeutta tuhota uskontoamme ja kulttuuriamme”, hän kirjoitti eduskuntavaalien alla.

Ulkomaalaislain muutos hyväksyttiin lopullisesti eduskunnassa äänin 102–67.

Eduskunta hyväksyi lopullisesti myös lain kaupallisista tavarakuljetuksista eli niin sanotun kabotaasilain. Uudistuksen seurauksena toisesta EU-maasta Suomeen tavaraa toimittava kuljettaja saa keikkansa yhteydessä tehdä maan sisäisiä kuljetuksia aiempaa vapaammin.

Lain puolesta äänesti 127 kansanedustajaa ja 45 vastusti. Tässäkin äänestyksessä Tolppanen äänesti oppositiopuolueiden rintamassa eli uutta lakia vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat