Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Kaaoksesta nousee vahvempi EU” – Liisa Jaakonsaari ja Juhana Vartiainen arvioivat brexitin vaikutuksia Junkkari&Lyytinen -ohjelmassa

Päättäjien on uskallettava puolustaa EU:ta suuremmalla sydämellä, vaatii Juhana Vartiainen

Politiikka
 
Junkkari&Lyytinen -ohjelma: "Kaaoksesta nousee vahvempi EU"
Junkkari&Lyytinen -ohjelma: "Kaaoksesta nousee vahvempi EU"
Päättäjien on uskallettava puolustaa EU:ta suuremmalla sydämellä, vaati Juhana Vartiainen HSTV:n Junkkari&Lyytinen -ohjelmassa. Vieraana myös europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd). HSTV:n Junkkari&Lyytinen-ohjelma tulee päivittäin Porin Suomi-Areenasta.

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd) ja kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok) puivat Britannian kansanäänestyksen vaikutuksia HSTV:n Junkkari&Lyytinen -ohjelmassa Porin Suomi-Areenassa.

”Kaaoksesta nousee vahvempi Euroopan unioni”, Jaakonsaari arvioi. Hänen mukaansa brexitin seurauksena maltillisten puolueiden kannatus on uusimpien gallupien perusteella kasvussa monessa EU-maassa.

Lehtikuva
Liisa Jaakonsaari (vas.) ja Juhana Vartiainen.
Liisa Jaakonsaari (vas.) ja Juhana Vartiainen.

Juhana Vartiainen kaipaa EU:hun myönteisesti suhtautuvilta poliitikoilta aktiivisempaa roolia.

”Tällä sinänsä murheellisella tapahtumalla voi olla se myönteinen seuraus, että poliittiset päättäjät uskaltaisivat entistä suuremmalla sisulla ja sydämellä puolustaa Euroopan unionia”, Vartiainen sanoi ohjelmassa.

HSTV:n suora Junkkari&Lyytinen-ohjelma päivittäin Porin Suomi-Areenasta 11.-15 heinäkuuta lounasaikaan. Tämän päivän keskustelun voit katsoa uudelleen tämän jutun yhteydestä.

Näin lauletaan "Poliitikon elämää" – Lyytinen & Junkkari show valtaa Suomi-Areenan
Näin lauletaan "Poliitikon elämää" – Lyytinen & Junkkari show valtaa Suomi-Areenan
"Politiikon elämää, ei sen enempää", laulavat HS:n Marko Junkkari ja Jaakko Lyytinen ja kutsuvat kaikki seuraamaan omaa show'taan Suomi Areenassa. Laulusessioon osallistuvat myös Annika Saarikko (kesk) ja Ben Zyskowicz (kok). Katso Lyytinen & Junkkari HSTV:stä 11.–15. heinäkuuta. Kuvaus ja editointi: Janne Järvinen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat