Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Europarlamentaarikko Takkula Studio Kulmapöydässä: ”Euroopan rajat pitäisi sulkea”

Takkulan mielestä pitäisi keskittyä kotouttamaan jo tulleita ihmisiä sen sijaan, että otetaan jatkuvasti lisää tulijoita.

Politiikka
 
Studio Kulmapöytä: Käpertyykö Suomi sisäänpäin, Hannu Takkula?
Studio Kulmapöytä: Käpertyykö Suomi sisäänpäin, Hannu Takkula?
Yksi Suomen pitkäaikaisimmista europarlamentaarikoista pui Nizzan terrori-iskua, EU:n tulevaisuutta ja Suomea.

Europarlamentaarikko Hannu Takkula (kesk) sanoi HSTV:n Studio Kulmapöydässä, että kotouttamiseen pitäisi laittaa lisää rahaa. Nykyisessä taloustilanteessa ei hänen mukaansa pystytä tarjoamaan kaikille halukkaille tulijoille sellaista turvattua elämää, johon jokaisella ihmisellä olisi oikeus.

”Euroopan rajat pitäisi sulkea. Emme pysty ottamaan vastaan tätä aaltoa, joka Eurooppaan tulee”, Takkula sanoi Studio Kulmapöydässä.

Takkulan mielestä Euroopan pitäisi lähettää selkeä viesti, että täällä on korkea työttömyys ja suuria haasteita integroida ihmisiä yhteiskuntaan taloudellisen tilanteen takia. Kaikkia ei ole hänestä onnistuttu kotouttamaan.

”Tämä on synnyttänyt toissijaisuutta ja syrjäytymistä, jotka ovat altistaneet ihmiset radikalisoitumiselle. Meidän pitäisi hyvin nopeasti laittaa Euroopan rajoja kiinni, ja katsoa, millä tavalla meille jo tulleet ihmiset voitaisiin kotouttaa.”

Euroopassa tapahtuneet iskut ovat Takkulan mielestä osoittaneet, että eurooppalaiset arvot eivät ole saavuttaneet kaikkien ihmisten yhteistä näkemystä. Iskut pitäisi hänestä tuomita ja selvittää, kuka tai mikä Nizzan iskun taustalla on.

”Emme saa antaa terrorismille tilaa Euroopassa. Kansalaisyhteiskunnissa ihmiset ovat huolissaan siitä, minkälaisia muotoja terrorismi saa.”

Sari Gustafsson
Keskustan europarlamentaarikko Hannu Takkulan mielestä kaikkia Eurooppaan tulijoita ei ole onnistuttu kotouttamaan.
Keskustan europarlamentaarikko Hannu Takkulan mielestä kaikkia Eurooppaan tulijoita ei ole onnistuttu kotouttamaan.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat