Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julkaistu: Orpo kertoi esityksen ensi vuoden budjetiksi

HS Ilta kertoo torstain mielenkiintoisimmat uutiset. Lataa HS:n digitaalinen iltapäiväpainos nyt älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Politiikka
 
Helsingin Sanomat
Mika Ranta / HS
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) esitteli johtamansa ministeriön esityksen ensi vuoden talousarvioksi. Kuva keskiviikolta.
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) esitteli johtamansa ministeriön esityksen ensi vuoden talousarvioksi. Kuva keskiviikolta. Kuva: Mika Ranta / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS-illassa kerrotaan torstaina muun muassa, millaisen esityksen ensi vuoden talousarviosta valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) antoi iltapäivällä.

Tuoreet uutiset kertovat myös terroristipidätyksistä ja aseellisista yhteenotoista Venäjän miehittämällä Krimin niemimaalla. HS Illan analyysissä pohditaan, mitä Krimillä oikein tapahtuu.

HS Illan kolumnissa Jarmo Mäkelä taas kertoo, mitä mieltä Venäjällä ollaan nyt suomalaisista.

Näiden ja monien muiden aiheiden lisäksi voit lukea HS Illasta myös laulaja Jari Sillanpään uuden elämäkerran arvion.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat