Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Hanna Mäntylä kertoi eroavansa sosiaali- ja terveysministerin tehtävästään

HS Ilta kertoo perjantain mielenkiintoisimmat uutiset. Lataa HS:n digitaalinen iltapäiväpainos nyt älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Politiikka
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään yllättävästä ministerivaihdoksesta, kun perussuomalaisten Hanna Mäntylä (ps) kertoi eroavansa sosiaali- ja terveysministerin tehtävästään. Uudeksi ministeriksi Mäntylän tilalle nimitetään Pirkko Mattila. Soinin mukaan ministerivaihdon aikataulu selviää myöhemmin.

Mäntylän mukaan eron taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. Hän sanoi läheisensä sairastuneen, mutta ei halunnut kertoa asiasta tarkemmin. Lisäksi Mäntylä totesi olleensa monta vuotta yksinhuoltajana ja miettineensä, ”minkälainen äiti haluaa olla”.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan yllättävästä käänteestä Syyrian sodassa, kun Venäjä kertoi neuvottelevansa Yhdysvaltojen kanssa yhteisistä sotatoimista pahoin runnellussa Aleppossa. Venäjä ja Yhdysvallat ovat tukeneet osittain vastakkaisia puolia vuosia kestäneessä konfliktissa.

Näiden aiheiden lisäksi voit lukea HS Illasta, miksi Keski-Pohjanmaan kulttuuriministeri ”ei tykännyt yhtään” Helsingistä, ja mitä Suomessakin tehtävältä Konttori-tv-sarjalta eniten odotetaan.

Kolumnissaan Rosa Meriläinen pohtii sitä, onko kaikilla ihmisillä todellakin samanlaiset lähtökohdat pärjätä Suomessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat