Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Studio Kulmapöytä tenttasi kokoomuksen ryhmänjohtajaa vanhoista lausunnoista – Kalle Jokinen: ”En kannata kuolemanrangaistusta”

Vuoden 2011 vaalikoneessa Jokinen vastasi kyllä kysymykseen, voisitko harkita kuolemanrangaistusta. ”Silloin vastasin kyllä, mutta mieli on muuttunut.”

Politiikka
 
Millainen poliitikko olet, Kalle Jokinen?
Millainen poliitikko olet, Kalle Jokinen?
HSTV:n Studio Kulmapöydän vieraana on kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen. Kesällä tehtävään valittu Jokinen ei vielä ole kovin tunnettu hahmo valtakunnan politiikassa, joten Studio Kulmapöytä selvittää millainen poliitikko hän on. Ohjelman juontavat HS:n Teija Sutinen ja Marko Junkkari.

”En kannata kuolemanrangaistusta”, sanoi kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen HSTV:ssä.

Häneltä kysyttiin asiaa, koska vuoden 2011 vaalikoneessa hän vastasi kyllä kysymykseen, voisitko harkita kuolemanrangaistusta.

”Silloin vastasin kyllä, mutta mieli on muuttunut”, Jokinen sanoi.

”Silloin se liittyi erittäin merkittäviin massamurhiin. Vastasin, että voisin harkita, jos joku vie hengen kymmeniltä tai sadoilta ihmisiltä. Enää en harkitse.”

Häntä myös hiillostettiin vanhasta lausunnostaan, jossa hän edellytti ministereiltä 40 vuoden alaikärajaa. Jokinen täsmentää tarkoittaneensa, että ministerillä pitää olla kokemusta.

”En ikärajaan enää puutu.”

Jokiselta kysyttiin myös, onko opetushallituksen pääjohtajan valinta poliittinen virkanimitys. Paikkaa on hakenut monta kokoomuslaista, muun muassa valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen.

”Keskustelussa poliittisista nimityksistä pitää huomioida pätevyys. Ei politiikassa toimiminen saa olla este hakeutua merkittävin tehtäviin”, Jokinen kommentoi. Hän sanoi pitävänsä poliittista toimintaa ja verkostoitumista vahvuutena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat