Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maatalousministeri Kimmo Tiilikainen Studio Kulmapöydässä kello 11: Miten kehtaatte jakaa rahaa maanviljelijöille, kun muilta leikataan?

Hallitus on toistellut, miten kaikkialta on leikattu ja kaikilta on ollut pakko leikata. Todellisuudessa maataloudesta ei hallitusneuvotteluissa leikattu.

Politiikka
 

Keskustalainen maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen vierailee tänään perjantaina kello 11 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Ensisijaisesti Tiilikainen on suorassa lähetyksessä asuntoministerin roolissa, mikä tehtävä myös kuuluu hänen salkkuunsa. Asuntorakentamisen vauhdittaminen on yksi tärkeimpiä keinoja avittaa myös hallituksen työllisyystavoitetta. Asuntojen puute pääkaupunkiseudulla vaikeuttaa jo työntekijöiden saamista seudulle.

Miten Tiilikainen edistää asuntorakentamisen helpottamista? Miten pontevasti keskusta ylipäätään haluaa ratkoa kasvukeskusten ongelmia, jos se samalla kiihdyttää kaupungistumista?

Maatalousministeriltä kysytään toki myös maataloudesta. Hallitus on toistellut, miten kaikkialta on leikattu ja kaikilta on ollut pakko leikata. Todellisuudessa maataloudesta ei hallitusneuvotteluissa leikattu. Sen sijaan maatalous on saanut rahaa sekä kärkihankkeissa että nyt viimeisimmissä budjettineuvotteluissa 50 miljoonan euron ”kriisipaketin”.

Kuinka keskusta kehtaa jakaa rahaa omalle äänestäjäryhmälleen samalla, kun lähes kaikkialta muualta leikataan? Tätä Kulmapöytä aikoo tivata Tiilikaiselta.

Lisäksi suoraan lähetykseen otetaan yleisökysymyksiä. Niitä voi kohdistaa Twitterissä ennen lähetystä merkinnällä @piiaelonen

Tiilikaista haastattelevat HS:n talouden ja politiikan toimituksen toimittaja Paavo Teittinen ja esimies Piia Elonen.

Mikko Stig
Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat