Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 
Ebola-hoitaja Virpi Teinilä: Leikekirjani tuo hyvän olon
Ebola-hoitaja Virpi Teinilä: Leikekirjani tuo hyvän olon
SPR:n ebola-hoitaja Virpi Teinilä uskoo, että aikuisetkin tarvitsevat ”turvarätin”. Teinilä saa vaikeina hetkinä voimaa leikekirjasta, jota hän alkoi koota aloittaessaan avustustyöntekijänä. Leikekirjaansa hän on kerännyt kuvia ja symboleja itselleen ja läheisilleen tärkeistä asioista. ”Ihan pelkästään katsomalla niitä asioita, joista saa yleensäkin hyvää oloa, niin se auttaa minua silloin.” HS Ajatus -sarjassa suomalaiset vaikuttajat kertovat oman näkökulmansa hyvän elämän salaisuuteen. Uusi jakso ilmestyy HSTV:ssä joka päivä osoitteessa hs.fi/hstv/hsajatus

UUTUUS: Suomalaiset vaikuttajat paljastavat hyvän elämän salaisuuden

SPR:n ebola-hoitaja Virpi Teinilä uskoo, että aikuisetkin tarvitsevat "turvarätin". Teinilä saa vaikeina hetkinä voimaa leikekirjasta, jota hän alkoi koota aloittaessaan avustustyöntekijänä. Siihen hän on kerännyt kuvia ja symboleja itselleen ja läheisilleen tärkeistä asioista. HS Ajatus -sarjassa Teinilä ja muut suomalaiset eri alojen vaikuttajat kertovat oman näkökulmansa hyvän elämän salaisuuteen. Uusi jakso ilmestyy HSTV:ssä joka päivä osoitteessa hs.fi/hstv/hsajatus

VIIKON HITTIVIDEO: Kaikki valta kuuluu nelikymppisille

Toimittajat Jone Nikula (44) ja Heikki Aittokoski (44) uskovat, että valta on yhä vahvemmin keskittymässä nelikymppisille. Kaksikkoa kaitsee asiassa HS:n Moskovan-kirjeenvaihtaja Pekka Hakala (55). Nikula, Aittokoski ja Maailma -ohjelman kaikki jaksot löytyvät osoitteesta hs.fi/hstv/nikulaaittokoskimaailma.

TULOSSA: Joulukalenteri soi joka päivä

HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä poimii joulumusiikin laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet. Soivan joulukalenterin kahdeksastoista luukku avautui tänään, ja joulubiisejä on luvassa aina joulukuun 25. päivään asti. Joulukalenteri soi osoitteessa hs.fi/hstv/soivajoulukalenteri.

HSTV:n Soivan joulukalenterin kahdeksastoista luukku avautuu
HSTV:n Soivan joulukalenterin kahdeksastoista luukku avautuu
HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä istuu iänikuinen sisäinen tonttulakki päässään– sama lakki kesät talvet – ja poimii joulumusiikin rannattoman laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet eikä arvottomia lasihelmiä, joissa helisevät ontot joulun kellot. Soivan joulukalenterin kahdeksastoista luukku avautuu tänään, ja siihen on valittu jokaiselle päivälle aina joulukuun 25. päivään asti yksi joulubiisi, sellainen kappale, jota sietää ja kannattaa kuunnella.
Nikula&Aittokoski: Ääri-islamistit käyvät luusereiden sotaa
Nikula&Aittokoski: Ääri-islamistit käyvät luusereiden sotaa
Toimittajia Jone Nikulaa ja Heikki Aittokoskea jurppii pahasti ääri-islamistien ympäri maailmaa harjoittama terrori. ”Ääri-islamistit käyvät luusereiden sotaa”, he sanovat. Nikula, Aittokoski ja maailma –ohjelmassa (NAM) ääri-islamismia on puimassa myös HS:n Lontoon-kirjeenvaihtaja Annamari Sipilä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat