Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saippuaa Kanadan maaseudulta

Radio ja TV
 
Yle
Lucy (Sarah Power, vas.), Maggie (Kim Huffman), Kate (Michelle Harrison) ja Charlotte (Clare Stone) ovat köyhä, mutta ystävällinen Henryn perhe.
Lucy (Sarah Power, vas.), Maggie (Kim Huffman), Kate (Michelle Harrison) ja Charlotte (Clare Stone) ovat köyhä, mutta ystävällinen Henryn perhe. Kuva: Yle
Arvio: draamasarja
Wild Roses, Kanada 2009
Yle Areena (areena.yle.fi) 19. 12. lähtien

Kanadassa keinolumi näköjään tehdään jäästä, ei muovista. Näin lumi sulaa uskottavasti näyttelijöiden päälle laskeutuessaan. Tekisi mieli sanoa, että tämä on paras puoli Yle Areenan uudessa draamasarjassa Wild Roses.

Toki näyttelijätkin ovat siedettävällä tasolla, ja hevoshullut varmasti nauttivat ratsastuskohtauksista, mutta aitouden ja uutuuden tunnetta Wild Rosesissa ei ole oikeastaan lainkaan. Käsikirjoittajat Miranda de Pencier ja Amy Cameron ovat puristaneet konseptinsa useaan kertaan rutistellusta tuubista.

Perusasetelma on klassisen saippuaoopperamainen: on köyhä, ystävällinen ja maanläheinen perhe, Henryt, joka joutuu toistuvasti tekemisiin ylimielisen ja rikkaan perheen, McGregorien, kanssa. Yli kyräilyrajan kehitellään Romeo ja Julia -tyylisiä rakkaussuhteita.

Henryjen johtohahmo on Maggie-äiti (miellyttävä Kim Huffman ), mutta perheen Rivercross-nimisen karjatilan hoidosta vastaa tytär Kate ( Michelle Harrison ). Tilalla asuu myös intiaanisukuinen adoptiotytär Charlotte ( Clare Stone ), ja avausjaksossa vierailulle saapuu keskimmäinen sisko, muusikko Lucy ( Sarah Power ).

Maggie on nuoruudessaan ollut kihloissa McGregorin öljysukua nykyisin johtavan Davidin ( Gary Hudson ) kanssa. Tämä haluaisi lämmittää välit jälleen, mutta saa Maggielta pakit.

Suivaantunut McGregor vaatii Henryjä maksamaan velkansa välittömästi. Velkavääntöä käsitellään avausosassa perussujuvasti, mutta toisessa jaksossa meno käy piinallisen tekodramaattiseksi, kun kaksikin eri tahoa tarjoaa Maggielle lainaa.

Sarjaa tehtiin lopulta vain yhden tuotantokauden verran, 13 jaksoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat