Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taistelu ylikuninkuudesta jatkuu jälleen

Radio ja TV
 
Yle
Pysyykö Westerosin valtakunta Lannisterin suvun hallussa? Tyrion Lannisteria esittää Peter Dinklage.
Pysyykö Westerosin valtakunta Lannisterin suvun hallussa? Tyrion Lannisteria esittää Peter Dinklage. Kuva: Yle
Arvio: fantasiasarja
Game of Thrones, 4. kausi
USA 2014
Pääosissa Peter Dinklage, Emilia Clarke, Jack Gleeson, Lena Headey, Charles Dance, Nikolaj Coster-Waldau, Stephen Dillane
TV2 klo 22.00–2.30

Game of Thronesin neljäs kausi alkaa viimeinkin Ylellä. Siinä mielessä ikävästi jälkijunassa, että kaikki sarjan tosifanit ovat neljännen kauden jo katsoneet joko HBO:lta tai CMore -kaapelikanavalta.

Yle esittää sarjasta tänään viisi ensimmäistä jaksoa putkeen, jotka uusitaan sitten kahden jakson viikkovauhtia. Neloskauden loput viisi jaksoa esitetään 29. 1.

George R. R. Martinin romaanisarjaan perustuva sarja on yhdistellyt onnistuneesti fantasiaa, historiallista seikkailutarinaa sekä kirpeää ja älykästä pohdiskelua vallasta, sen olemuksesta, houkutuksesta ja käytöstä.

Game of Thronesin ytimessä on eri sukujen häikäilemätön valtataistelu kuvitteellisen, keskiaikaa muistuttavan maailman hallinnasta.

Sarjan kolmas kausi tuntui suhteettoman sadistiselta, ja se jopa polki hieman paikallaan. Se ei tuonut olennaisia muutoksia sukujen valtataisteluun, eli hieman sekavissa merkeissä neljännelle kaudelle lähdetään. Tosin eräänlainen yllätys on luvassa heti alkuvaiheissa.

Game of Thronesin viides kausi alkaa HBO Nordicilla helmikuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat