Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ex-agentti etsii kadonnutta poikaansa

Radio ja TV
 
Pojan katoamistapaus vie ex-agentti Rebeccan Italiaan.
Pojan katoamistapaus vie ex-agentti Rebeccan Italiaan.
Arvio: draamasarja
Missing, USA 2012
Hero klo 18.15

Missing-sarjan päähenkilö, yhdysvaltalainen Rebecca ( Ashley Judd ) työskentelee kukkakaupassa ja elää seesteistä elämää poikansa Michaelin ( Nick Eversman ) kanssa.

Täysi-ikäistynyt vesa päättää lähteä opiskelemaan Roomaan, vaikka äiti yrittää vastustella. Kohta Euroopasta kuuluu huonoja uutisia: Michael on kadonnut.

Rebecca lähtee Italiaan ja alkaa selvittää katoamista omin päin. Hän ei nimittäin ole mikään tossukka, vaan entinen CIA-agentti.

Pian mukana ovat kaikki toimintatrillerin ainekset, kuten väkivaltaiset tappelukohtaukset, vauhdikkaat takaa-ajot ja ovelat juonittelut. Rebeccan menneisyydestä alkaa pulpahdella esiin ihmisiä ja tapahtumia, jotka liittyvät tavalla tai toisella Michaelin katoamiseen.

Katsojalle näytetään heti alussa, kuinka Rebeccan miehen Paulin autossa räjähtää pommi, mutta tapahtumaa ei avata tarkemmin. Lienee sanomattakin selvää, että Paulin kohtalo on keskeinen osa Missingin tarinaa.

Missing on kelpo viihdettä, vaikkei hahmoissa tai tarinassa ole mitään erityistä. Tarina rakentuu pala palalta, ja jännitys kasvaa sitä mukaa, kun kokonaiskuva hahmottuu. Musiikki korostaa vauhdikasta tunnelmaa ja tarinan suuruuden tuntua se, että sarjaa on kuvattu eri puolilla Eurooppaa.

Sarja kuopattiin ensimmäisen kauden jälkeen, mutta katsojalle siitä ei koitune suurta haittaa. Tekijät lupasivat jo etukäteen, että ensimmäisen kauden tarina päättyy viimeisessä jaksossa.

Hero esittää koko kymmenosaisen sarjan 24. 12.–26. 12.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat