Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällä viikolla

Radio ja TV
 

Tiistai: Downton Abbey
Joka kerta ne tulevat liian nopeasti: Downton Abbeyn kauden viimeiset jaksot. Vuoden 2014 jouluspesiaalin avausosassa Crawleyt matkaavat vieraisille lady Rosen anoppilaan ja toisessa osassa kartanossa vietetään joulua "ilon ja surun sävyissä sekä lähdön tunnelmissa". Gulp.
TV1 ti 6. 1. ja ti 13. 1. klo 21.00

Tiistai: Ensitreffit alttarilla
Kotimaisessa tosi-tv-sarjassa sinkut menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet mutta jota psykoterapeutti, psykologi, folkloristi ja pastori heille suosittelee. Aikamoista.
MTV3 ja AVA ti 6. 1. klo 21.00

Perjantai: True Detective
Yksi viime vuoden tv-tapauksista on tämä HBO:n rikossarja. Etsivät Cohle ja Hart (Matthew McGonaughey ja Woody Harrelson) tutkivat raakaa murhaa Louisianassa 17 vuotta sitten. Mutta menikö kaikki niin kuin pitikin?
TV2 pe 9. 1. klo 21.00 ja 22.05

Lauantai: Kingi
Suora puolentoistatunnin musiikkikomediashow perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Näyttelijät ovat tuttuja muun muassa alkuperäisestä Putouksesta.
MTV3 la 10. 1. klo 19.30

Sunnuntai: Vasen ja oikea
Tapio Piirainen teki draaman kahden poliitikon puoluerajat ylittävästä ystävyydestä. Se perustuu Esko Seppäsen ja Iiro Viinasen kirjaan Vasen oikea, oikea vasen – keskustelukirjeitä.
TV1 su 11. 1. klo 21.05

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat