Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Epätosi neronelikko pelastaa ihmishenkiä

Radio ja TV
 
Sub
Elyes Gabel näyttelee uutuussarjassa viileää neroa ja Katharine McPhee tunteikasta tarjoilijaa.
Elyes Gabel näyttelee uutuussarjassa viileää neroa ja Katharine McPhee tunteikasta tarjoilijaa. Kuva: Sub
Arvio: jännityssarja
Scorpion, USA 2014-
Pääkäsikirjoittaja Nick Santora

Sub klo 23.00

Scorpion-jännityssarja on syntynyt "tositapahtumien innoittamana". Nämä "tositapahtumat" liittyvät irlantilaissyntyiseen, omien sanojensa mukaan älykkyysosamäärällä 197 varustettuun IT-yrittäjään Walter O'Brieniin (s. 1975). Hän on sarjan käsikirjoituskonsultti ja yksi sen tuottajista.

O'Brien väittää neroapureineen pysäyttäneensä salaisissa operaatioissa neljä terroristia ja lopettaneensa kaksi sotaa. Jotkut tiedotusvälineet ovat toistaneet näitä väitteitä, mutta muutama kuukausi sitten Techdirt.com-sivusto löysi O'Brienin kertomuksista lukuisia aukkoja.

Sarja kertoo tietokonenero Walter O'Brienista ( Elyes Gabel ), jonka lähimpiä ystäviä ovat huippumatemaatikko, taituripsykologi ja mestarimekaanikko. Kaverukset palkkaa avukseen Homeland Security -viraston agentti Gallo ( Robert Patrick ).

Pilottijakson alkua vaivaavat hälinä ja epäuskottavat hetket. Loppupuolella matkustajakoneiden pelastamiseen liittyvä juoni kiihtyy suorastaan älyttömäksi, mutta älyttömimmillään jakso on myös vauhdikkaimmillaan ja hauskimmillaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat