Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 

UUTUUS: Nikula&Aittokoski: Jokainen totuus Afrikasta on valhe

Pohjoisen pallonpuoliskon johtavat intellektuellit Jone Nikula ja Heikki Aittokoski ovat pähkäilleet lopullisen totuuden Afrikasta. Toimittaja Nikulan mukaan sodista, sairauksista ja riistokapitalismista kärsivä Afrikka on, edelleen, inhimillisen kärsimyksen laboratorio. Toimittaja Aittokoski puolestaan linjaa, että 54:ää valtiota ja 1,1 miljardia ihmistä koskevat yleistykset ovat hankalia – jopa epätosia. Onneksi HS:n uunituore Johannesburgin-kirjeenvaihtaja Sami Sillanpää tietää, mitä asioita Afrikassa juuri nyt todella kannattaa seurata.

HITTIVIDEO: Ritsoja käytetään sodissa – HS testasi kansanaseen tehon

Kuinka käy vesimelonille ja tiiliskivelle ritsakokeessa? Lasten leikkikaluiksi miellettäviä ritsoja käytetään myös kansanaseina ympäri maailman. Ritsa on suosittu, koska se on helppo valmistaa ja ammuksia, kuten pieniä kiviä, on loputtomasti saatavilla. Jopa diktaattori Saddam Hussein halusi varustaa kansalaiset helposti valmistettavilla ritsoilla. HS testasi, miten tehokas tämä kansanase on.

TULOSSA: Studio Kulmapöytä selvittää Suomen sotkut

Kun tilanne on vaikea ja hätä on suuri, paikalle kutsutaan selvitysmies Lauri Tarasti. Tarasti onkin selvittänyt muun muassa dopingia, jätevesiasetusta, kaavoitusta ja vaalirahoitusta. Suomen tilanne on erittäin vaikea – joten Studio Kulmapöydässä otetaan äärimmäiset keinot käyttöön: Lauri Tarasti tulee perjantaina kello 11 vieraaksi selvittämään Suomen sotkut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat