Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lillehammerin Frank Tagliano on täällä taas

Radio ja TV
 
Steven Van Zandt nauttii roolistaan Lilyhammerissa.
Steven Van Zandt nauttii roolistaan Lilyhammerissa.
Arvio: komediasarja
Lilyhammer, 3. kausi, Norja 2014
Pääosissa Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Anne Krigsvoll
Fem klo 22.00

"Vuosi alkoi huonosti, mutta siitä tulee vielä hyvä meille kaikille", lupaa Frank Tagliano Lilyhammer-sarjan kolmoskauden alkujaksossa, jossa juhlitaan vuoden vaihtumista.

Lilyhammer on ollut norjalaisille onnenpotku. Idea oli hullu, mutta riski kannatti ottaa. Sarjan luojat Anne Bjørnstad ja Eilif Skodvin keksivät tarinan amerikkalaisesta mafiososta Frank Taglianosta, joka päätyy todistajansuojeluohjelman kautta norjalaiseen pikkukaupunkiin. He pyysivät pääosaan Steven Van Zandtia, joka tunnetaan sekä Bruce Springsteenin bändin kitaristina että Sopranos-sarjan yhtenä mafiosona. Ja kas kummaa, Van Zandt suostui ja lähti kuvauksiin Lillehammerin kaupunkiin.

Sitten tapahtui vielä kummempaa: mukaan saatiin kaksi tv-alan suuryhtiötä, Netflix ja saksalainen Red Arrow, jotka takasivat laajan levityksen ja hyvät budjetit. Norjassa sarjasta tuli valtava menestys. Van Zandt tykkäsi sarjasta niin paljon, että hommasi sijaisen Brucen kiertueelle päästäkseen toisen kauden kuvauksiin. Hän otti myös sarjan musiikin vastuulleen.

Ykköskauden kotikutoisuus on mennyttä, mutta ei Lilyhammer ihan huippusarja ole vieläkään. Juoni on vähän kökkö, ja kerronta hidastelee, mutta sarjan faneja se tuskin haittaa edelleenkään.

Kolmoskauden tapahtumat alkavat Rio de Janeirosta, jonne veljekset Torgeir ( Trond Fausa Aurvåg ) ja Roar ( Steinar Sagen ) ovat tulleet juhlimaan Roarin häitä. Samaan aikaan talvisessa Lillehammerissa Frank on hetken kuoleman kielissä.

Myöhemmin käydään myös New Yorkissa, ja kuvaan astuu kaksi vierailevaa tähteä, itse Pomo eli Bruce Springsteen sekä Sopranosista tuttu Tony Sirico.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat