Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 
Voitto Tähtivuori ajoi bussilinjaa nimeltä Nakki. Kuva teoksesta Stadin pienet bussifirmat.
Voitto Tähtivuori ajoi bussilinjaa nimeltä Nakki. Kuva teoksesta Stadin pienet bussifirmat.

UUTUUS: Minidokumentti esittelee bussimiehen, joka selätti Stadin soratiet

Voitto Tähtivuori ajoi helsinkiläistä bussilinjaa nimeltä Nakki jo ennen kuin linjalla oli lempinimeä saati numeroa. Toimittaja Kaisa Hakkaraisen ja kuvaaja Esa Syväkurun minidokumentissa nyt 85-vuotias bussikuski tuumii ajan kulua ja kaupungin kasvamista sekä esittelee paikallisbussin vuodelta 1975. "Vaatimukset eivät olleet niin suuria silloin. Matkustajat olivat tyytyväisiä, kun pääsivät kyytiin", Tähtivuori muistelee.

HITTIVIDEO: Tästä syystä hyvinvointi ei riitä hyvän elämän lähtökohdaksi

Kirjailija Jari Ehrnroothin mukaan hyvinvointi on korvannut ylevämmät aatteet ja johtanut pahoinvointiin. Hyvinvointi ei voi olla hyvän ja arvokkaan elämän tavoite, itseisarvo. Se on vain väline, arvokkaan elämän yksi edellytys, sanoo Ehrnrooth. Kirjailijan mukaan hyvinvointiaate on vallannut Suomen, ja sen tunnustavat kaikki poliittiset puolueet.

TULOSSA: Onko perussuomalaisissa käynnissä sisällissota, Timo Soini?

Perussuomalaisissa käydään parhaillaan tiukkaa keskustelua puolueen linjasta. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on arvostellut puheenjohtaja Timo Soinin linjaa ja vaatinut maahanmuuton nostamista puolueen kärkiteemaksi. Halla-ahon linja on saanut puolueessa myös kannatusta. Perjantaina aihetta valottaa Studio Kulmapöydän vieraana perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini. Suora lähetys katsottavissa hs.fi:ssä perjantaina kello 9.30.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat