Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uudet lääketieteen kandit

Radio ja TV
 
Miska Laakso (vas.), Jussi Palomäki, Erika Jantunen ja Heikki Kansanaho ovat uudet kandit.
Miska Laakso (vas.), Jussi Palomäki, Erika Jantunen ja Heikki Kansanaho ovat uudet kandit.
Arvio: realitysarja
Kandit, Suomi 2014
Ohjaus Maarit Lehtonen ja
Piia Ketopaikka
TV2 klo 19.00

Syke-sarja vakiinnuttaa paikkaansa Ylen ohjelmistossa. Sen rinnalla voi seurata myös tosielämän terveydenhuoltoa, kun Kandit-sarja jatkaa toisella tuotantokaudella. Nyt seurataan Jussia ja Erikaa, jotka lähtevät kesätöihin Kauhajoen terveyskeskukseen, Heikkiä, joka aloittaa Kangasalla, sekä Miskaa, jonka työpaikkana on Rauhaniemen sairaala Tampereella.

Kandit on virkistävä sarja näinä aikoina, kun ihmiset ovat vimmaisen kiinnostuneita terveydestään ja varsinkin sairauksista. Se muistuttaa lääkäreiden työn arkipäiväisyydestä ja tuo heidät lähemmäs tavallisia kuolevaisia. Jännittävämpää olisi tietysti seurata myös kokeneita lääkäreitä, mutta kaikki kunnia kandeille, jotka rohkenevat vielä tunnustaa kameralle, että heitä joskus pelottaa ja ahdistaa.

Seuraavalla kerralla, kun itse istuu nuorta lääkäriä vastapäätä, voi ehkä asettua hetkeksi hänenkin asemaansa.

Kandien asiakkaat ovat useimmiten joko vanhuksia tai lapsia. Muilla lienee korkea kynnys päästää kameraa vastaanottohuoneeseen, vaikka vaiva olisi pienikin. Vanhukset eivät välitä ja lapset eivät ymmärrä.

Realitysarjaksi Kandit ei ole erityisen dramaattinen, vaan välillä suorastaan tylsä, mutta aihe ja hyvin valitut päähenkilöt takaavat katsojien kiinnostuksen. Kandit erottuvat toisistaan erilaisina persoonallisuuksina, ja sarjan edetessä voi seurata, millaisiksi lääkäreiksi he ovat kehittymässä.

Joku voisi kyllä ottaa asiakseen realitysarjojen musiikin uudistamisen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat