Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten markkinoida maksukanavaa?

Radio ja TV
 

Maksullista kanavaa ei voi markkinoida kuten ilmaiskanavaa. Ilmaiskanavalle saattaa osua telkussa surfatessa, mutta maksukanavalle ei koskaan päädytä sattumalta. Sen asiakkaat pitää houkutella paikalle.

Yleensä houkuttelu tapahtuu mainoksilla, joskin suomalaiset kaapeli-tv-operaattorit ovat myös järjestäneet viikonloppuja, jolloin normaalisti salatut kanavat näkyvät kaikille parin päivän ajan.

Yhdysvaltalainen maksukanava HBO on tunnetusti tarkka ohjelmistaan. Se ilmoitti taannoin lopettavansa ohjelmien myymisen Ylelle, koska haluaa ohjata kaikki mahdolliset katsojat maksullisen nettipalvelunsa pariin.

Youtubeen se ripottelee lähinnä lyhyitä pätkiä. Tosin Girls- ja Silicon Valley -sarjojen aloitusjaksoja on julkaistu siellä maistiaisina, mutta ne ovat yksittäistapauksia.

Yksi kunnon poikkeus HBO:llakin on. Parhaillaan toiselle tuotantokaudelle startannut Last Week Tonight on humoristinen ajankohtaisohjelma, joka on tullut kuuluisaksi juontaja John Oliverin pitkistä, yhtä aihetta käsittelevistä osioista.

Koko ohjelman pääsevät katsomaan vain maksavat asiakkaat, mutta Oliverin vuodatukset ladataan myös Youtubeen, jossa monia niistä on katsottu 3–9 miljoonaa kertaa.

Se on aika hyvin ohjelmalle, jonka keskimääräinen katsojaluku Yhdysvalloissa on noin 800 000 — siis vähemmän kuin Salatuilla elämillä täällä Suomessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat