Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 
Tällä väellä syntyy HSTV:n Uutisraportti.
Tällä väellä syntyy HSTV:n Uutisraportti.

UUTUUS: Seksisymboli ja filmitähti Antti Reini yllättää tyylitaiturina

HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa on vieraana näyttelijä Antti Reini, joka on tehnyt viime aikoina töitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Reinin uusin elokuva Vares Sheriffi on juuri nyt elokuvateattereissa. Paitsi filmitähti Antti Reini on myös seksisymboli ja suomalaiseksi miesnäyttelijäksi todellinen tyylitaituri. Ohjelmassa Reini kertoo, miltä naisten ihailu tuntuu ja millainen on hänen mielestään seksikäs nainen. Toimittaja Sami Sykön juontama Minun tyylilläni HSTV:ssä tiistaisin. Ohjelma löytyy osoitteesta hs.fi/hstv/ minuntyylillani.

HITTIVIDEO: "Toisin kuin ihminen, kansakunta ei saa mennä toisen sisään"

Ystävänpäivä lähestyy, joten myös Heikki Aittokosken ja Jone Nikulan täytyy puhua rakkaudesta. Nikula ja Aittokoski kertovatkin nyt lopullisen totuuden rakkauden merkityksestä heille, meille ja maailmanpolitiikalle. HSTV:n Nikula, Aittokoski ja maailma -ohjelman vieraana on HS:n Lontoon-kirjeenvaihtaja Annamari Sipilä. Keskusteluohjelma on katsottavissa osoitteessa hs.fi/hstv/nam.

TULOSSA: Uutisraportti aloittaa netin parhaan vaaliseurannan

Huhtikuun parlamenttivaaleissa päätetään Suomen ja miksei koko Euroopan tulevaisuudesta. Kansanvallan kohtalonhetket seurataan HSTV:n Uutisraportin uudessa osiossa #Ihan sama 2015. Tuomas Peltomäen juontama Uutisraportti HSTV:ssä perjantaisin. Katso sarjan aiemmat jaksot osoitteessa hs.fi/hstv/uutisraportti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat