Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lisää lehtikaalia ruutuun vaan!

Radio ja TV
 
Helsingin Sanomat

"Ruoasta on tullut uskonto." Jep, olet kuullut lauseen ennenkin. Kimpaantunut väite esitetään nykyään jokaisen naistenlehden jokaisessa numerossa ja vähintään joka toisessa nettikolumnissa – oli aihe mikä tahansa.

Kukaan ei puutu siihen, että "Ruoasta on tullut uskonto" -väitteestä on tullut yhtä lailla uskonto – ja se on vielä ärsyttävämpää.

Minusta ruoan arvonnousussa ei nimittäin ole mitään vikaa.

Päinvastoin. Onko juuri mitään tärkeämpää kuin pureutua syömistensä sisältöön ja ahkeroida suomalaisen ruokailukulttuurin rikastumisen eteen? On sitä paljon huonompiakin uskontoja keksitty.

Mieluummin minä lehtikaalia kuin Loiria palvon.

Sitä paitsi ilman ruokabuumia katselisimme vieläkin tolkutonta määrää kaikenmaalaisia sisustusohjelmia, joissa stailataan lähiökoteja Carpe diem -seinätarroilla entistä karmivammiksi.

Kollektiivinen kyökkipsykoosi sen sijaan on poikinut telkkariin triljoona viihdyttävää ja parhaimmillaan inspiroivaakin realitya.

Tällä viikolla startannut MasterChef VIP liittyy letkan jatkoksi. Erikoiskaudella säheltävät julkkikset, mutta kun formaatti toimii, se toimii. (Kysykää vaikka niiltä yllättävän monelta, joiden lempiohjelma on MasterChef Australia.)

Eikä tee tiukkaa tai kyllästytä, vaikka aika lailla päivälleen kuukauden kuluttua käynnistyy Top Chefin uusi kausi, jonka teemana ovat huippukokkien kaksintaistelut. Odotan Erik Mansikan ja Teemu Laurellin kokkisotajaksoa jo nyt.

Tervetuloa – pöydässä on tilaa.

hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa nyt.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat