Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päättivätkö Boschin kohtalon katsojat?

Radio ja TV
 

Amazon-verkkokaupan tuottama poliisisarja Bosch on esimerkki kovasta kilpailusta, jossa suoratoistopalvelut kamppailevat tv-katsojien rahoista.

Amazon on viime vuosina pyrkinyt haastamaan pahimman kilpailijansa Netflixin. Se muun muassa alkoi pyytää sarjoista palautetta katsojilta. Viime vuonna yhtiö laittoi kymmenen sarjan pilottijaksot ilmaiseksi näytille. Katsojat kommentoivat suosikkejaan, ja lopulta kuuden sarjan tuotanto aloitettiin. Bosch oli yksi niistä.

Katsojan mieltymykset huomioiva toimintatapa kuulostaa toki hyvältä, mutta se herättää myös kysymyksiä.

Mitä tapahtuu television sisällöille, jos siitä päättävät pelkät katsojat? Game of Thronesin tapainen fantasia on nyt kova sana, joten äänestävätkö katsojat jatkoon kaikki fantasiasarjat, vain koska he pitävät genrestä?

Entä onko pelkkä suosikkinäyttelijä syy äänestyspäätökseen? Tuottaisiko Amazon sarjan, jonka käsikirjoitus on kehno, mutta näyttelijät ja aihepiiri kiehtoisivat katsojia?

Qz.com tivasi viime vuonna lisätietoja asiasta Amazon Studiosin pomolta Roy Pricelta, mutta vastaus jäi ympäripyöreäksi. Price sanoi, että katsojien kommentteja kuunnellaan, mutta ei puhunut aiheesta tarkemmin.

Voikin olla, että pohjimmiltaan kyseessä on vain näyttävä kampanja, jolla Amazon haluaa mainostaa katsojille tulevia sarjojaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat