Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alicia Florrick tahtoo piirisyyttäjäksi

Radio ja TV
 
Julianne Margulies on Good Wifen Alicia Florrick.
Julianne Margulies on Good Wifen Alicia Florrick.
Draamasarja
Good Wife, uudet jaksot
USA 2009-
Liv klo 21.00

Perheenäiti Alicia Florrick ( Julianne Margulies ) on tehnyt hienon, viisi tuotantokautta kestäneen uran yksityisissä asianajotoimistoissa. Nyt alkavalla kuudennella kaudella Good Wifen(2009–) urhea päähenkilö aikoo vaihtaa julkiselle sektorille. Alicia asettuu ehdokkaaksi tavoittelemaan piirisyyttäjän virkaa.

Yhdysvalloissa piirisyyttäjät valitaan usein vaaleilla. Näin tehdään myös Illinoisin osavaltion Cookin piirikunnassa, jonne Good Wife sijoittuu. Suomessa lähin piirisyyttäjää vastaava virka on johtava kihlakunnansyyttäjä. Täällä siihen nimittää valtakunnansyyttäjä.

Alician tavoittelema virka on merkittävä. Cookin piirikunnan alueella asuu yli viisi miljoonaa ihmistä, joista noin puolet Chicagossa. Piirikunta on Yhdysvaltain toiseksi runsasväkisin. Cookin piirisyyttäjän käytössä olevat resurssit ovat huomattavasti suuremmat kuin koko Suomen syyttäjälaitoksen resurssit.

Historian siivet havisevat. Alician puoliso Peter ( Chris Noth ) on entinen Cookin piirisyyttäjä. Aivan sarjan alussa Alicia lähti työelämään juuri siksi, että Peter oli pidätetty korruptioepäilyjen vuoksi.

Kauden aikana yksittäiset oikeustapaukset jäävät sivuraiteelle, ja Good Wife keskittyy Alician käymään vaalitaisteluun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat