Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naiset puhuvat miehistä

Radio ja TV
 
Liv
Alex (Jada Pinkett Smith), Sylvie (Annette Bening), Mary (Meg Ryan) ja Edie (Debra Messing) ovat ystäviä Manhattanilla.
Alex (Jada Pinkett Smith), Sylvie (Annette Bening), Mary (Meg Ryan) ja Edie (Debra Messing) ovat ystäviä Manhattanilla. Kuva: Liv
Arvio: komedia
Naiset ★★
The Women, USA 2008
Liv klo 21.00

Hollywood-veteraani George Cukor tunnettiin aikoinaan etenkin taitavana naisnäyttelijöiden ohjaajana. Hän teki 1939 nautittavan komediallisen ajankuvan Naiset. Se kertoi Clare Boothe Lucen näytelmään perustuen ja Anita Loosin taitavasti käsikirjoittamana ylemmän keskiluokan naisista, joiden elämää sekoittaa porukan yhden jäsenen joutuminen aviomiehensä pettämäksi. Elokuva tunnetaan etenkin siitä, että sitä kantavat kokonaan naiset. Miehiä ei nähdä, vaikka heistä koko ajan puhutaan.

Aiheen uusioversiosta (2008) vastasi tv-käsikirjoittajana tunnettu Diane English, joka siirsi Boothe Lucen 1930-lukuiset henkilöt ja asetelmat nykyaikaan. Cukorin satiirista kepeyttä ei ohjaajana ensikertalainen English kuitenkaan saanut aikaan.

Botoxilta tuoksuva Naiset on jäänyt aika tyhjänpäiväiseksi ja päivityksestä huolimatta vanhanaikaisen oloiseksi draamakomediaksi. Sen parasta antia ovat Annette Beningin ja Debra Messingin roolityöt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat