Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hotelli perusti oman tv-kanavan

Radio ja TV
 

Kaupalliset kanavat ovat rahoittaneet toimintaansa jo vuosikymmenet myymällä ohjelmien väliin mainoksia. Se ei silti ole ainoa muoto, sillä varsinkin radion ja television alkuvuosina sponsorien viestit näkyivät jopa ohjelmien nimissä.

Esimerkiksi erilaisia kuluttajatuotteita valmistava Procter & Gamble oli 1930-luvun loppupuolella yhdysvaltalaisten saippuaoopperoiden suurin yksittäinen sponsori, tosin tuolloin kyse oli vielä radio-ohjelmista.

Aivan viime aikoina sponsorointi on alkanut tulla takaisin muotiin. Syksyllä MTV3:lla nähdyssä Brändärit-sarjassa tehtiin kuvitteellisia mainoksia oikeille asiakkaille.

Tosin mihin mainostamiseen tv-kanavia oikeastaan enää tarvitaan? Jotkut yritykset ovat jo ryhtyneet mediataloiksi, jotka tuottavat omat ohjelmansa. Näin tekee esimerkiksi Red Bull extremekisoineen ja avaruushyppyineen.

Samaa yrittää myös Marriott-hotelliketju. Sen sijaan, että se ostaisi mainoksia matkailuohjelman katkoille tai ujuttaisi kohteensa realitysarjaan, se palkkaa Youtube-tähtiä tekemään omaa reissuohjelmaa, joka julkaistaan hotellin Youtube-kanavalla.

Tulossa on myös nettisarja, jossa urheilulliset pikkolot taistelevat rosvoja vastaan — hotellin tiloissa, tietenkin. Siitä ovat mainoskatkot kaukana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat