Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 
HS:n Kalle Koponen ja Pekka Hakala tiellä Debaltseveen.
HS:n Kalle Koponen ja Pekka Hakala tiellä Debaltseveen.

UUTUUS: Kuolemanpelkoa ja absurdeja tilanteita – tällaista on HS:n kirjeenvaihtajan työ Ukrainassa

HS 125 sekuntia -videodokumenttien sarja jatkuu kurkistuksella sotakirjeenvaihtajan työhön. Ukraina on ollut jo toista vuotta kriisialuetta, jossa konflikti on vähitellen kiihtynyt täydeksi sodaksi. Tykkitulesta on tullut arkea myös Helsingin Sanomien Moskovan-kirjeenvaihtajalle Pekka Hakalalle. Lukuisilla matkoillaan Ukrainan sotatoimialueille Hakala ja dokumentin toimittanut Kalle Koponen ovat kohdanneet ankaraa ammuntaa, traagisia murhenäytelmiä ja absurdeja tilanteita. hs.fi/hstv/125sekuntia.

HITTIVIDEO: Olen aina ihaillut Hollywood-glamouria, paljastaa Anni Sinnemäki

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki on taitava iltapukupukeutuja – ja hyvästä syystä. Sinnemäki kertoo HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa, että hän on jo lapsesta asti ihaillut Hollywood-glamouria ja seurannut kuninkaallisten pukeutumista. Toimittaja Sami Sykön juontamassa ohjelmassa kysytään myös, miksi poliitikkonaiset tunnustavat väriä myös pukeutumisessaan. hs.fi/hstv/minuntyylillani.

TULOSSA: Olisiko kiva, jos hallitus saisi joskus päätettyä jotain, Antti Rinne?

Eduskuntavaaleihin on aikaa kaksi kuukautta. Päähallituspuolueet sdp ja kokoomus eivät enää juuri vaivaudu peittelemään puolueiden välillä vallitsevaa sotatilaa. Samalla hallituksen hankkeista ei tunnu tulevan mitään. Perjantaina Studio Kulmapöydän vieraaksi saapuu sdp:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne. Suora lähetys HS.fi:ssä kello 11.00. hs.fi/hstv/studiokulmapoyta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat