Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällä viikolla

Radio ja TV
 

Tiistaina: Värikäs Intia

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa näyttelijä Caroline Quentin (tuttu mm. tv-komediasta Huonosti käyttäytyvät miehet) lähtee kiertämään Intiaa pohjoisesta etelään. Monivaiheisella matkalla hän tapaa niin tavallisia perheitä kuin Bollywood-tähtiä ja tutustuu tietysti paikallisen keittiön herkkuihin.

TV1 ti 24. 2. klo 19.00
Tiistai: Elävä arkisto: Olavi Virta 100 vuotta

Elokuvakulttuurin legenda Peter von Bagh teki 1971 dokumentin iskelmämusiikin legendasta Olavi Virrasta, ja vain vuosi ennen tämän kuolemaa. Ohjelmassa nähdään väsynyt mies, sitä seuraavassa Ikimuistoinen-koosteessa taas kuullaan lauluja Virran uran huippuvaiheesta.

Teema ti 24. 2. klo 21.45
Keskiviikko: Stephen Hawkingin universumi

Kenties Kaiken teoria -elokuvan Oscar-ehdokkuudesta innoittuneena Kutosella esitetään vuonna 2010 valmistunut dokumenttisarja, jossa Stephen Hawking esittelee maailmankaikkeuden sellaisena kuin hän sen näkee. Kukaan Hawking-elokuvan nähnyt ei voi enää kuunnella miehen tietokoneääntä huomioimatta sen amerikkalaista aksenttia.

Kutonen ke 25. 2. klo 21.00
Perjantai: Emma Gaala 2015

Vuoden parhaat bändit ja artistit palkitaan suorassa lähetyksessä Barona Areenasta Espoosta. Lavalla mm. Haloo Helsinki!, Robin, JVG, Isac Elliot, Stam1na, Kasmir ja Kaija Koo.

MTV3 pe 27. 2. klo 20.05

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat