Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuoriso suosii Snapchatiä

Radio ja TV
 

Snapchat on älypuhelimissa toimiva pikaviestiohjelma, jolla voi lähettää toisille käyttäjille valokuvia ja videopätkiä. Erikoista siinä on se, että viestit voi katsoa vain kerran, jonka jälkeen ne tuhoutuvat automaattisesti.

Snapchatista on nopeasti tullut erittäin suosittu palvelu. Sillä on ainakin sata miljoonaa käyttäjää, pääasiassa nuoria.

Aina kun jonnekin kerääntyy suuri määrä nuoria, sinne ilmaantuu myös mediayhtiöitä, koska nuorten katsojien menettäminen pelottaa niitä jatkuvasti. Niinpä Snapchatistä voi nykyään katsella uutisvideoita ja dokumentteja. Ensimmäisten julkaisijoiden joukossa ovat muun muassa aikakauslehti Cosmopolitan, brittiläinen iltapäivälehti Daily Mail, uutiskanava CNN sekä luonto- ja matkaohjelmistaan tunnettu National Geographic.

Mediayhtiöiden Snapchat-jutut ovat monenkirjavia. Osa julkaisee pitkiä artikkeleita, osa lyhyitä videoleikkeitä ja hurjapäisyydestään tunnettu Vice jopa puolituntisia minidokumentteja. Se tuntuu kummalliselta, kun koko Snapchatin idea on katoavaisuudessa ja nopeudessa.

Toisaalta yhtiön toimitusjohtaja Evan Spiegel kehui Wall Street Journalissa viime syksynä, että collegetason amerikkalaista jalkapalloa katsotaan Snapchatista enemmän kuin televisiosta. Se tarkoittaa useita kymmeniä miljoonia katsojia, mikä on jo tuntuva määrä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat