Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arto Koskelo liputtaa nautintojen puolesta

Radio ja TV
 
Arto Koskelo tunnetaan myös Viinipiru-blogistaan.
Arto Koskelo tunnetaan myös Viinipiru-blogistaan.
Arvio: keskustelu
Arto Koskelo, Suomi 2015
Puhe klo 13.02 ja 22.05
Uusinta la 28. 2. klo 10.03

Erään saamani palautteen mukaan ihmisiä ei saisi määritellä lehtijutuissa. Määrittelen kuitenkin, ähäkutti!

Yhdysvaltalainen psykologi W. H. Sheldon luokitteli vuonna 1945 nykyisin epätieteellisenä pidetyssä kirjassaan ihmiset kolmeen vartalotyyppiin, jotka myös määrittävät heidän luonteenpiirteitään. Sen perusteella Arto Koskelo on ilmetty pyknikko – rakenteeltaan pyöreäpiirteinen ja luonteeltaan seurallinen sekä mukavuudenhaluinen.

Koskelo tunnetaan Suomen suosituimmasta viiniblogista Viinipirusta. Hän on myös kärkevä yhteiskunnallinen keskustelija, joka haluaisi viinin maidon tilalle ruokapöytiin.

"Suomessa pullossa asuu henki, joka on ihmistä vahvempi. Tämä ajatus viinapirusta ja suomalaisen huonosta viinapäästä luotiin viime vuosisadan alussa. Me olemme häpäisseet itsemme omissa silmissämme", Koskelo totesi Vihreä lanka -lehden haastattelussa 4. 10. 2013.

Samoilla linjoilla Koskelo jatkaa ruokaan ja juomaan keskittyvässä keskustelusarjassaan. Se on tervetullut tuuletus suomalaiseen nautintokielteiseen keskusteluun, jossa ruokakulttuuri pahimmillaan tarkoittaa huoltoaseman buffetlounasta.

Tänään suoran keskustelun aiheena on Lapin ruoka, josta saapuvat puhumaan keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas ja poronkasvattaja Hannu Lahtela.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat