Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuuri on television kesäteatterifarssi

Radio ja TV
 
Satu Jaatinen
TV5
Tarjoushaukka Jorma (vas.), siivooja Tuula sekä varastomiehet Danny ja Katmandu ovat Tuuri-näytelmien sivuosissa.
Tarjoushaukka Jorma (vas.), siivooja Tuula sekä varastomiehet Danny ja Katmandu ovat Tuuri-näytelmien sivuosissa. Kuva: TV5
Tosi-tv
Tuuri, Suomi 2012
Nelonen klo 19.00
Tuurin kyläkauppias, Suomi 2015
TV5 klo 20.00

Vesa Keskisen elämää seuraava TV5:n Tuurin kyläkauppias-sarja ei juurikaan eroa Nelosella uusintana pyörivästä Tuuri-sarjasta. Kuten ei myöskään TV1:n iltapäivien vanhoista maalaiskomedioista. Kesäteatterin tutut farssitkin Tuuri-sarjoja katsoessa mieleen juolahtavat. Katsotaanpa.

Sekä Tuurin että Tuurin kyläkauppiaan rooleissa ovat isäntämies ja kyläläiset. Pääosan vaalea, raamikas ja hieman jäyhä Isäntä muistuttaa Kullervo Kalsketta.

Hän tulee taloudellisesti hyvin toimeen, joten huolet ovat kaikilla pienet. Hän on kuitenkin sen verran omalaatuinen, että juoneen saadaan koko ajan uusia käänteitä. Kauppahan on hyvä toimintaympäristö sarjalle, koska kuka tahansa voi astua sisään ostoksille.

Sivuosissa on kaupan vakioasiakas Tarjoushaukka Jorma (ihan kuin Aku Korhonen!), naimisiin menevä varastomies Danny ja omasta vaimosta haaveileva kollega Katmandu. Uutena hahmona kaupalla häärää siiriangerkoskimainen siivooja Tuula.

Tuurin kyläkauppiaassa farssi on vieläpä saanut uuden käänteen, kun isäntä on tuonut tiluksilleen ulkomailta Liana Kaarinan kaltaisen vaimokkeen eli brasilialaisen kihlattunsa Janen ja pienen tyttärensä Marian. Ja ulkomaiset vierailijat tunnetusti laittavat kylän kuin kylän sukkelasti sekaisin.

Voi yhden kerran, nytpä on touhua ja tohinaa! Ja kaiken taustana tietysti Suomen kesä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat