Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV esittää

Radio ja TV
 
Aleksanterin teatterissa tehdään näytelmää Päivälehden synnystä.
Aleksanterin teatterissa tehdään näytelmää Päivälehden synnystä.

UUTUUS: Videosarja näytelmän synnystä

Aleksanterin teatterissa harjoitellaan parhaillaan näytelmää Helsingin Sanomien edeltäjän Päivälehden alkuvaiheista 1800-luvun loppuvuosina. 12. 3. ensi-iltansa saavan näytelmän valmistumista seurataan videosarjassa Näin tehtiin Ihanteiden aika. Ensimmäisessä jaksossa Juhani Aho paljastuu naistenmieheksi ja Carl-Kristian Rundmanilla on vaikeuksia muistaa vuorosanoja. "Kokonaisuus on iso hämärä möykky, jota nyt aletaan viipaloida", Rundman kuvaa tilannetta. Näytelmä on osa HS:n 125-vuotisjuhlavuotta, ja sen on kirjoittanut Gunilla Hemming.

HITTIVIDEO: Tyylikuningatar Arja Könönen menee hautaan minkkiturkissa

Omaperäinen vintage-muotikauppias Arja Könönen uskoo, että "nobody" voi erottua edukseen vain vaatteilla. Siksi Könönen aikoo noudattaa omaa makuaan loppuun asti. HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa hän kertoo jo suunnitelleensa tarkkaan omat hautajaisensa. "Puen parhaat vaatteet ja laitan hienoimman minkkiturkin päälle, että minun matkani taivaaseen on mukava", Könönen sanoo. hs.fi/hstv/minuntyylillani

TULOSSA: Nokikkain-ohjelmassa Slava-näytelmän käsikirjoittaja Pirkko Saisio

Kansallisteatterissa saa tällä viikolla kantaesityksensä Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä SLAVA! Kunnia. Perjantaina HSTV:n Nokikkain-ohjelmassa kohtaavat Pirkko Saisio ja näytelmästä arvionsa kirjoittava teatterikriitikko Suna Vuori. Nokikkain suorana lähetyksenä HS.fi:ssä perjantaina kello 13.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat