Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veli kuvasi veljeä ja sen bändiä

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Tom Berninger kuvasi veljensä Matt Berningerin bändiä.
Tom Berninger kuvasi veljensä Matt Berningerin bändiä.
Dokumentti
Mistaken For Strangers, USA 2013.
Ohjaus Tom Berninger
Teema klo 21.00

Yhdysvaltalaisesta The Nationalista kertova Mistaken For Strangers muistuttaa bändin laulujen karheaa maailmaa.

Perinteisen rockdokumentin sijaan se kuvaa laulaja Matt Berningerin ja hänen Tom -veljensä suhdetta. Isoveli pestaa velipojan bändinsä kiertueelle roudariksi. Tom saa myös tehtäväkseen dokumentoida kiertue-elämää, mutta tuloksena onkin omakuva veljensä varjoon eksyneestä miehestä.

Samalla käy selväksi, etteivät Berningerin pojat mahtuisi samaan bändiin. Koko orkesterille sisarussuhde ei ole yhtä ongelmallinen, soittaahan The Nationalissa peräti kaksi veljesparia. Eivätkä ne ole sukua Gallaghereille tai muille rockin historiasta tutuille riitapukareille.

Devendorffin säyseä veljespari Scott ja Bryan pitää huolen, että basso ja rumpu eivät riitele. Kateuteen taipuvainen veli olisi varmasti myös torpannut ajatuksen veljestään debyyttialbumin (2001) kannessa ilman paitaa, mutta ei Scott. Hänhän pyysi veljeään bändin rumpaliksi.

Kitaristikaksoset Aaron ja Bryce Dessner panevat vielä paremmaksi. He ovat yhdistäneet voimansa monet kerrat myös bändin ulkopuolella. Eräs veljesrakkauden hedelmä oli 2009 ilmestynyt hyväntekeväisyyslevy Dark Was The Night. Myös The Nationalin ensimmäiset levyt julkaissut Brassland Records on veljesten projekti.

Eikä siinä vielä kaikki. Kaksoset kertoivat The New York Timesin haastattelussa nukkuvansa puolisoineen yhteisessä lapsuudenhuoneessaan poiketessaan vanhempiensa luona.

Sekös on veljesrakkautta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat