Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kun television äly nikottelee

Radio ja TV
 

Älytelevisioilla pystyy tekemään asioita, joihin tavalliset televisiot eivät kykene. Sen vastapainoina niissä on myös uudenlaisia ongelmia.

Entisaikaan kun kuva oli huono, yleensä riitti, että väänteli antennia tai antennikaapelia tarpeeksi kauan. Digiboksien myötä totuttiin siihen, että virheistä pääsee eroon käynnistämällä laitteen uudelleen tarpeeksi monta kertaa.

Viime viikolla osa Samsungin älytelevisioista ei yhtäkkiä enää saanut yhteyttä internetiin. Televisiolähetysten katsominen sujui tavalliseen tapaan, mutta YouTube-videot ja muut nettipalvelut eivät toimineet.

Yleensä nettivideoiden tökkimisen syy löytyy vastaanottajan päästä, eli kodin nettiyhteydessä on hetkellinen häiriö tai ruuhkaa.

Toisinaan yksittäisissä videoissa voi olla virheitä lähettävässä päässä, jolloin niiden katsominen ei onnistu millään laitteilla.

Viimeviikkoinen älytelevisiokatkos oli harvinaista laatua, sillä se johtui Samsungin omien järjestelmien päivityksestä. Television omistajien oli käytännössä mahdotonta keksiä, mistä vika johtuu.

Asialle ei voinut tehdä mitään, vaan piti odottaa, että Samsung sai vian korjattua, mihin meni pari päivää.

Tällaiset ongelmat ovat aiemmin vaivanneet vain tietokoneiden käyttäjiä, mutta älytelevisiot ovatkin oikeastaan television kuoriin paketoituja tietokoneita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat